Galaxy Watch 4 har också rätt till sin walkie-talkie-app

Samsung Galaxy Watch 4 © EMBARGO © Samsung

Samsung i sin tur integrerar denna funktionalitet som redan setts på Apple Watch, men berikar den med möjligheten att skapa konversationer med fler än två användare.

Goda idéer skapas för att cirkulera. Detta är utan tvekan vad Samsung-teamen måste ha tänkt när de integrerade walkie-talkie-applikationen i sin senaste Galaxy Watch 4-anslutna klocka.

Läs också:
Samsung Galaxy Watch 4 och Buds 2: vi har sett dem, och här är vad vi tycker

Gruppchattar från handleden

Den här nya mjukvaran är inte riktigt en sådan sedan den dök upp på Apple Watch i september 2018. Applikationen gör det alltså möjligt att chatta live med en korrespondent, även utrustad med en Apple Watch, och lämna fingret nedtryckt på skärmen för att tala. Det här läget är snabbare än röstdiktering och låter dig kommunicera snabbt med en nära och kära.

Samsung erbjuder nu mer eller mindre samma användarupplevelse med sin Walkie-Talkie-mjukvara, men har inte nöjt sig med att dumt kopiera sin konkurrent. Tillverkaren meddelar att flera korrespondenter kan läggas till diskussionen, där Apple begränsar sin tillämpning till endast två deltagare.

Walkie-Talkie är tillgänglig för nedladdning i Google Play Butik och är för närvarande endast tillgänglig för Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button