Galaxy Watch 4 är uppdaterad och full av nya funktioner för ditt välbefinnande

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Om du är den stolta ägaren av en ansluten klocka Galaxy Watch 4, vet att Samsung precis har meddelat ankomsten av en uppdatering och nya funktioner som förmodligen borde göra dig glad.

En uppkopplad klocka som är full av nya användbara funktioner dagligen!

Välbefinnande framför allt

Här är en uppdatering framför allt placerad under hälsans tecken. Faktum är att Galaxy Watch 4 kommer att kunna ta bättre hand om dig genom att ge dig allt mer exakt information om de framsteg du gör (viktminskning, procentandel av fett och muskelmassa, etc.). För löpare och cyklister har Samsung till och med tänkt att lägga till en intervallträningsfunktion, som låter dig fördefiniera varaktighet, distans eller antal repetitioner. Observera att du mycket snart kommer att kunna, under dina sportaktiviteter till exempel, lyssna på musik direkt från din klocka i 4G eller Wi-Fi (via YouTube Music-applikationen) utan att behöva gå via din smartphone.

Eftersom att ha god hälsa också är att sova bra, välkomnar Samsung Galaxy Watch 4 ett nytt sömncoachningsprogram med syftet att hjälpa dig att anta en hälsosam livsrytm och därför inte försummas. Dessa låter dig också mäta din syretillförselhastighet såväl som ditt blodtryck, alltid i syfte att övervaka ditt hälsotillstånd.

Samsung Galaxy Watch 4

Slutligen, efter hälsa, lägg ändå till lite estetik och personalisering. Användare kan nu dra nytta av nya bandfärger (vinröd, krämvit och lavendel), samt anpassa sin urtavla med nya färger och typsnitt. Lägg därtill ankomsten av två nya armband, det ena är tyg och det andra nät.

Om samma ämne:
Samsung presenterar Galaxy S22 och S22+: vi berättar allt om dem

Källa: Samsung

Relaterade Artiklar

Back to top button