Galaxy S21 och S21+ skulle berövas en microSD-kortplats, reserverad för S21 Ultra

S21

S21 Ultra skulle vara utrustad med en microSD-kortplats och en skärm som fungerar vid både 1440p och 120 Hz. Funktioner som skulle saknas i S21 och S21+.

Några dagar innan den officiella presentationen av Galaxy S21-seriens smartphones känner vi till de flesta tekniska specifikationerna för de tre modellerna som kommer att tillkännages. Och ny information om extern lagring av enheter kompletterar bilden.

Läs också:
Samsung: officiell lansering av Galaxy S21-serien den 14 januari

S21 Ultra, den enda smarttelefonen i serien med en microSD-kortplats

Enligt den ansedda tyska läckaren Roland Quandt kommer bara Galaxy S21 Ultra att ha en microSD-kortplats för att utöka lagringsutrymmet på smartphonen. S21 och S21+ kommer att behöva klara sig utan och förlita sig på deras interna minne.

Quandt förklarar att två olika källor rapporterade denna information till honom, som han ger en vägledande trovärdighetspoäng på 9/10. Han specificerar att det handlar om europeiska modeller, men det är osannolikt att Samsung kommer att ändra sin formel på andra marknader.

Läs också:
Samsung Galaxy S21 och S21+: alla specifikationer (och deras pris) läckte online

Samsung ger efter för trenden

Ett val som borde göra folk besvikna. När det gäller borttagningen av 3,5 mm jack-porten var Samsung en av de sista tillverkarna att erbjuda en microSD-kortplats på sina avancerade smartphones, även på modeller med 128, 256 eller 512 GB internminne. Fler och fler väljer tillverkare att inte erbjuda denna möjlighet att förenkla designen av enheter och pressa konsumenterna att vända sig till varianter av smartphones med det mest naturliga lagringsutrymmet, som naturligtvis säljs mer.

Bland de andra exklusiva S21 Ultra på sina småbröder, bör smartphoneskärmen kunna visa både en WQHD + definition och en uppdateringsfrekvens (som kommer att vara adaptiv) upp till 120 Hz, rapporterar en annan välkänd läckare, Ice Universe. På S20 måste du välja mellan kvalitet och smidighet.

Källa: Android-rubriker

Relaterade Artiklar

Back to top button