Gå ner i vikt: vetenskapen rekommenderar övningar för att få resultat

där pandemisk det har verkligen inte varit till någon hjälp för oss gå ner i vikt. Alla dessa delikatessersött och salt, tillagat för att ta upp lite tid under nedstängningde har samlats i vår kropp genom att göra höja vår vikt. Och som om det inte vore nogsommar närmar sig obönhörligen och det är också kostympassning.

Hur många ansträngningar vi har redan gjort med hopp om gå ner några kilo utan någon positiv effekt! Lyckligtvis finns det vetenskap som ger oss råd rätt övningar för gå ner i vikt och få resultat värdig namnet. Här är de som kan ge tillfredsställelse och göra gott för vår kropp, inte bara göra den mer attraktivmen också och framför allt mer friska.

Vikter räcker inte för att gå ner i vikt

Vill inte att de som älskar ska ta hand om sin kropp genom att utföra sk bodybuilding. Övningar med vikter låter dig inte gå ner i vikt, vilket ger snabba och märkbara resultat på kort tid. Men den positiva aspekten är det aktivera ämnesomsättningen. Så de skulle gå åtföljs med andra träningspass.

Detta bekräftades av a experimentera genomfördes på 119 överviktiga vuxna som var tvungen att gå ner i vikt. Några utförde a konditions träningandra ett konditionsträning kombinerat med övningar med bl.a vikter, medan den återstående gruppen bara tränar med vikter. De som hade uppnått större resultat genom att lyckas gå ner i vikt det var just de som hade tränat konditionsträning tillsammans med de med vikter. På andra plats, om vi vill prata om podiet, gruppen av dem som bara hade utfört konditionsträning. Slutligen de som hade tränat bara övningar med vikter med dåligt resultat.

Den bästa metoden indikerad av vetenskapen

I grund och botten konditionsträning plus vikter det är en effektiv metod för gå ner i vikt och förbereda för kostympassningen. Inte bara konditionsträning tillåter dig gå ner flera kilomen med utövandet av vikterna ja tonar kroppen behålla sin elasticitet.

Återgå till experimentet, det är då inget mysterium att gå ner i vikt med en bästa resultat var just de som tillsammans med viktövningar de uppträdde också konditionsträning. Den senare bidrog till vikt och fettminskningmedan den förra, övningarna med vikter, de ökade muskelmassan. Det skulle också vara användbart att para ihop dem med en digital detox.

Relaterade Artiklar

Back to top button