Fyndpris för Nothing Ear-hörlurar(1) med ANC

Fall för riktiga trådlösa hörlurar på rea på Amazon, och med det mest originella utseendet med Nothing Ear(1) och deras låga pris på 79,99 €.

Ingenting Öra(1) © Ingenting

Lite känd men fruktansvärt effektiv, Nothing Ear(1) är ett utmärkt alternativ till Jabra, Sony och andra trådlösa JBL. Dessutom erbjuder de aktiv brusreducering för endast 79,99 €.

The Nothing Ear(1) i ett nötskal:

  • Bekväm touchskaft
  • Bra totalisolering
  • En extraordinär design

Basic, Nothing Ear(1) är till ett mycket attraktivt pris på 99,99 €. Men för 79,99 € kan du lättare låta dig frestas av dessa äkta trådlösa hörlurar med ett originellt utseende och prestanda som inte har något att avundas konkurrenterna.

Hitta Nothing Ear(1) för 79,99 € på Amazon

Original och konkurrenskraftiga äkta trådlösa hörlurar

Nothing Ear(1) är för tillfället varumärkets första och enda inhopp på ljudområdet och satsningen är ganska framgångsrik. Med en design som är utanför allfartsvägarna glömmer de inte att vara kraftfulla och utrustade med ANC med betydande bärkomfort.

Deras pris tappar 20€ på vågen och för 79,99€ kan du ta emot dessa små hörlurar hemma med deras laddningsbox som också har ett annat utseende. Så om du gillar att sticka ut är detta utan tvekan modellen att falla för.

Vad erbjuder Nothing Ear(1)?

Vi kommer inte att gå igenom deras utseende, utan fokusera på resten av Nothing Ear-(1). Den viktiga punkten: autonomi. På denna modell är det 4 timmar om du använder ANC och kan gå upp till 5:30 om du avaktiverar det. Naturligtvis kan du räkna med att fodralet återhämtar sig mellan 4 och 5 laddningscykler för att kunna njuta av det i många timmar.

Genom att ladda ner den dedikerade applikationen på din smartphone kommer du att kunna komma åt mycket information och inställningar. Först: laddningsnivån för varje hörlur. Eftersom det är möjligt att använda dem i mono kan det vara intressant att veta var de är som varandra.

Även här kommer du att kunna växla från ANC till Transparency-läge eller till avaktivering av båda. Det är också i appen som du kommer att kunna spela med equalizern och välja en inställning som motsvarar det du gillar att lyssna på.

Inget öra (1)

Hitta Nothing Ear(1) för 79,99 € på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta Nothing Ear(1)-test.

Upptäck alternativa hörlurar

Om Nothing Ear(1) inte inger förtroende kan du ha blind tro på den jämförande guiden till de bästa Bluetooth-hörlurarna för tillfället. Den innehåller alla modeller som testats av redaktionen, tillsammans med en topp 3 i utveckling som leder dig mot modeller med ett obestridligt förhållande mellan kvalitet och pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button