Fungerar inte cachen? Prova dessa korrigeringar

Cash App är en av de mest populära överföringstjänsterna idag, med över 30 miljoner aktiva användare vid varje given tidpunkt. Tjänsten gör det enkelt att skicka pengar till vänner eller ta emot pengar för tjänster, speciellt om du säljer produkter via marknadsplatser som t.ex Facebook eller Craigslist .

Cash App fungerar på samma sätt som ett bankkonto, vilket ger användarna Cash App-kort(Cash App Card) (ett slags betalkort). Om din bank kollapsar och du förlorar tillgången till dina pengar kommer du att få problem. Detsamma gäller för användare. Cash App . Om du hittar det Cash App inte fungerar, här är några steg du kan vidta för att åtgärda problemet.

Fungerar inte kontantappen? Så här fixar du det(Kontantappen fungerar inte? Så här åtgärdar du det)

Om du inte kan överföra pengar eller komma åt ditt konto Cash App prova följande korrigeringar.

Kontrollera Cash Application Servers(Kontrollera Cash App Servers)

Den första frågan du bör ställa är: Kontant app(Kontantappen) fungerar inte? Om servern (servern är nere)Cash App inte fungerar eller tjänsten slutar fungera, det finns inget du kan göra annat än att vänta på att problemet ska lösas.

Om du vet att problemet inte är med ditt konto kan du naturligtvis vara lugn. Använd en tjänst som Neddetektor för att kontrollera om den är igång Kontant app(Kontantapp) . Ser du att även andra har problem är det bara att vänta – mobila betaltjänster som t.ex Cash App brukar lösa dessa problem snabbt.

Du kan också kontrollera webbplatsen status.cash.app. Denna webbplats listar aktuella problem med Cash App , samt status för deras eliminering. Om ingen av webbplatserna rapporterar ett problem, ta en titt på sociala medier – en snabbsökning in Twitter(Twitter) visar ofta om någon annan har problem med Cash App .

Kontrollera din internetanslutning(Kontrollera din internetanslutning)

Ett av de vanligaste problemen med Cash App är en laddningsskärmslinga. Istället för att öppna skärmen du förväntar dig Cash App fastnat på den första laddningsskärmen. Detta orsakas ofta av att din internetanslutning är instabil; Din telefons signal kan vara för svag eller så är din Wi-Fi-anslutning kanske inte så stark som den borde vara. Kör ett hastighetstest eller inaktivera Wi-Fi och försök igen.

Uppdatera din kassaapp(Uppdatera Cash-appen)

En av huvudorsakerna till problem med Cash App är en äldre applikation. Detta är också en av de enklaste korrigeringarna. Se till(Gör) det som är ditt Kontant app(Cash App) uppdaterad på din Android-enhet(Android) eller iOS (iOS-enhet) via appbutiken.

Rensa Cash-appdata(Rensa din Cash App-data)

Att rensa din appdata kan lösa många problem, särskilt om Cash app ger(Cash App) kraschade. Du kan enkelt göra detta genom att avinstallera och installera om appen (som i sig också fungerar som ett felsökningssteg).

 1. Öppna inställningar(Inställningar) .

 1. Välj ” Main(Allmänt) » > « lagring (Lagring)iPhone » > « Ansökan (app)Kontanter » .

 1. Välj “Radera (Radera) Bilaga(App) » > “Radera (Radera) Bilaga(App) ” .

Efter att du har tagit bort Cash App installera om den från App Store .

Ändra PIN-koden för din Cash App(Ändra PIN-koden för din Cash App)

Din Kontant PIN(Kontant-PIN) är en av säkerhetsåtgärderna för att förhindra obehörig användning av ditt konto. Om du har glömt eller skrivit in en felaktig STIFT -kod som du kanske inte kan använda Cash App . Förändra STIFT -kod kan hjälpa.

 1. Öppna Cache-appen.

 1. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet på skärmen.
 2. Välj Sekretess och säkerhet(Sekretess och säkerhet).

 1. Välj Byt pinkod för pengar.(Ändra PIN-kod för kontanter.)

 1. Ange en ny PIN-kod.

Nödvändigtvis(Få) ihåg detta STIFT -kod för att kunna skicka kontanter via Cash App .

Använd webbplatsen för Cash App(Använd Cash App-webbplatsen)

Om mobilappen Cash App inte fungerar, försök att komma åt tjänsten via webbplatsen. Den har samma funktionalitet som appen, men fungerar ibland när appen är nere. Du kan använda webbplatsen för att kontrollera din apps saldo. Kontanter kontakta supporten Cash App etc.(Kontantapp)

Kontakta din bank(Kontakta din bank)

Banker kan avvisa transaktioner av olika skäl. Om din översättning Cash App misslyckades, kan det bero på att din bank inte känner igen ditt konto CashApp. Kontakta din bank och auktorisera Cash App eller ta reda på varför de fortsätter att avvisa det. Om din bank avvisar direktinsättningar från Cash App kan du behöva ange ett routingnummer CashApp.

Om du inte kan göra omedelbara insättningar i Cash App det enklaste sättet att lösa problemet är att kontakta din bank.

Kontakta supporten (Kontakta kundsupport)

Om allt annat misslyckas kan du behöva kontakta supporten CashApp. Eftersom det Cash App fungerar som en sorts mobilbanktjänst, du vill inte att det ska gå för många dagar utan tillgång till ditt konto, speciellt om du misstänker att du har blivit utsatt för en bluff. Om inget av stegen ovan återställer funktionen Cash App eller förlorar du åtkomst till ditt konto, kontakta supporten för ytterligare hjälp.

Alternativ till appar för pengar(alternativ för kontantappar)

Om du inte kan få det att fungera Kontant app(Kontantapp) eller om du föredrar att använda en annan tjänst (annan tjänst), det finns andra alternativ.

Venmo är en mer avskalad version Cash App designad helt enkelt för att skicka och ta emot pengar, i motsats till funktionerna Cash App aktieorienterad.

PayPal mer som Cash App hur på Venmo(Venmo) . Du kan fylla på ditt konto PayPal kontanter och få ett betalkort för att göra inköp. Du kan till och med använda ditt kort PayPal att ta ut pengar från bankomater(bankomater) .

Apple Pay är i grunden ett sätt att göra betalningar från din iPhone, men du kan använda det för att överföra pengar till din bank.

Cash App är en av de mest populära överföringstjänsterna idag, med mer än 30 miljoner aktiva användare vid varje given tidpunkt. Tjänsten gör det enkelt att skicka pengar till vänner eller ta emot pengar för tjänster, särskilt om du säljer produkter via en marknadsplats som Facebook eller Сraigslist.

Cash App fungerar på samma sätt som ett bankkonto och ger användarna ett Cash App Card (ett slags betalkort.) Om din bank gick sönder och du förlorade tillgången till dina pengar, skulle du hamna i trubbel. Detsamma gäller för användare av Cash App. Om du upptäcker att Cash App inte fungerar, här är flera steg du kan vidta för att åtgärda problemet.

Kontantappen fungerar inte? Så här åtgärdar du det

Om du inte kan överföra pengar eller komma åt ditt Cash App-konto, prova följande korrigeringar.

Kontrollera Cash App Servers

Den första frågan du bör ställa är, “Är Cash App nere?” Om Cash App-servern är nere eller tjänsten upplever ett avbrott, finns det inte mycket du kan göra förutom att vänta på att det ska lösas.

Att veta att problemet inte ligger i ditt konto kan naturligtvis ge sinnesfrid. Använd en tjänst som DownDetector för att kontrollera om Cash App är igång. Om du ser att andra människor också har upplevt problem, vänta bara – mobila betalningstjänster som Cash App tenderar att lösa dessa problem snabbt.

Du kan också kontrollera status.cash.app-webbplatsen. Den här webbplatsen identifierar aktuella problem med Cash App samt status för deras reparation. Om ingen av sidorna rapporterar ett problem, vänd dina ögon till sociala medier – en snabb sökning på Twitter kommer ofta att avslöja om någon annan för närvarande har att göra med Cash App-problem.

Kontrollera din Internetanslutning

Ett av de vanligaste Cash App-problemen är en laddningsskärmslinga. Istället för att öppna till skärmen du förväntar dig, kommer Cash App att fastna på den första laddningsskärmen. Detta beror ofta på att din internetanslutning inte är stabil; telefonens signal kan vara för svag, eller så är din Wi-Fi-anslutning inte så stabil som den behöver vara. Utför ett hastighetstest eller stäng av ditt Wi-Fi och försök igen.

Uppdatera Cash App

En av huvudorsakerna till Cash App-problem är en inaktuell app. Det är också en av de enklaste korrigeringarna. Se till att din Cash-app är uppdaterad på din Android- eller iOS-enhet via appbutiken.

Rensa din Cash App Data

Att rensa din appdata kan lösa många problem, särskilt om Cash App kraschar. Du kan göra detta enkelt genom att ta bort och installera om appen (som också kommer att fungera som ett felsökningssteg i och för sig.)

 1. öppna inställningar.

 1. Välj Allmän > iPhone Lagring > Kontanter App.

 1. Välj Radera App > Radera App.

När du har tagit bort Cash App installerar du om den från App Store.

Ändra PIN-koden för din Cash App

Din Cash PIN är en av säkerhetsåtgärderna för att förhindra obehörig användning av ditt konto. Om du har glömt eller angett fel PIN-kod kanske du inte kan använda Cash App. Att ändra PIN-koden kan hjälpa.

 1. Öppna Cash App.

 1. Tryck på profilikonen i det övre högra hörnet på skärmen.
 2. Välj Sekretess och säkerhet.

 1. Välj Ändra Cash PIN.

 1. Ange en ny PIN-kod.

Se till att komma ihåg denna PIN-kod för att säkerställa att du kan skicka kontanter via Cash App.

Använd webbplatsen för Cash App

Om Cash App-mobilappen inte fungerar, försök att komma åt tjänsten via webbplatsen. Den har samma funktionalitet som appen men fungerar ibland när appen inte gör det. Du kan använda webbplatsen för att kontrollera ditt Cash app-saldo, kontakta Cash App kundtjänst och mer.

Kontakta din bank

Banker kan avvisa transaktioner av olika anledningar. Om din Cash App-överföring misslyckades kan det bero på att din bank inte känner igen ditt Cash App-konto. Kontakta din bank och auktorisera Cash App, eller ta reda på varför de fortsätter att tacka nej. Om din bank tackar nej till direkta insättningar från Cash App kan du behöva ange ditt Cash App routingnummer.

Om du inte kan göra Cash App omedelbara insättningar är det enklaste sättet att lösa problemet att kontakta din bank.

Kontakta kundsupport

Om allt annat misslyckas kan du behöva kontakta Cash App-support. Eftersom Cash App fungerar som en sorts mobil banktjänst vill du inte låta för många dagar gå utan tillgång till ditt konto – speciellt om du misstänker att du har blivit utsatt för en bluff. Om inget av stegen ovan återställer Cash App-funktioner eller om du förlorar åtkomsten till ditt konto, kontakta supporten för ytterligare hjälp.

Alternativ för kontantappar

Om du inte kan få Cash App att fungera eller om du föredrar att använda en annan tjänst, finns det andra alternativ där ute.

Venmo är en mer avskalad version av Cash App som helt enkelt är till för att skicka och ta emot pengar, kontra Cash App:s aktiefokuserade funktioner.

PayPal är mer som Cash App än Venmo. Du kan lägga till kontanter på ditt PayPal-konto, samt få ett betalkort för att göra inköp. Du kan till och med använda ditt PayPal-kort för att göra uttag från uttagsautomater.

Apple Pay är mest ett sätt att göra betalningar från din iPhone, men du kan använda det för att överföra pengar till din bank.

Relaterade Artiklar

Back to top button