FTX-kryptoplattformen spelar stort på Superbowl genom att vinna bitcoins

Bitcoin

FTX fortsätter sin meteoriska uppgång. Den tidigare marknadsutomstående kryptovalutor kommer snart att uppnå en ny tour de force genom att sända en annons under Super Bowl.

Platser är dyra att få de där 30 sekunderna av berömmelse under evenemanget, men kryptovalutaplattformen har pengar att spendera. Ett bevis på detta är att hon kommer att vinna tusentals dollar i bitcoin under spelets gång.

Gratis bitcoins under Super Bowl

Kryptovalutor kommer att dyka upp under Super Bowl-galenskapen. FTX betalade för en reklamsekvens under det gigantiska evenemanget. För att uppmärksamma tillfället kommer företaget att erbjuda bitcoins (BTC) under storspelet. Det exakta beloppet som ska vinnas har ännu inte fastställts eftersom det beror på när annonsen sänds. Mer konkret, ju senare FTX-platsen kommer att sändas desto mer kommer det att finnas att vinna. Till exempel, om den sänds kl. 21:30 (EST), blir det 9,30 BTC (ungefär 44 700 $) som var och en av de lyckliga vinnarna kan plocka in.

En summa som borde vara viktigare, eftersom en uppgång i priset på bitcoin förväntas under evenemanget. För att försöka delta måste du vara reaktiv. FTX kommer att publicera ett inlägg på sitt Twitter-konto när dess annons kommer att bjudas in till Super Bowl och fyra vinnare kommer att dras bland dem som har retweetat detta meddelande. Dåliga nyheter, ett viktigt amerikanskt evenemang kräver, tävlingen kommer endast att vara öppen för invånare i en av landets 50 delstater.

Källa: Avkryptera

Relaterade Artiklar

Back to top button