FSP distribuerar i sin tur kraftfulla och modulära SFX-nätaggregat

FSP Dagger Pro © FSP

Fortfarande lite känt, SFX-formatet är ändå mycket praktiskt för att designa mer kompakta maskiner än vanligt.

För bara några dagar sedan nämnde Lian Li den förestående marknadsföringen av ett nytt eget nätaggregat, SP750. Dess huvudsakliga funktion: att vara i SFX-format samtidigt som den bibehåller en hög nivå av kraft och total modularitet.

Läs också:
Thermaltake tillkännager en extraordinär strömförsörjning: Toughpower TF1 1550W Titanium

Effekt 750 eller 850 watt

Om Lian Li uppenbarligen inte var ensam om att arbeta med en sådan produkt, förväntade vi oss inte nödvändigtvis ett tillkännagivande från FSP i kölvattnet av dess konkurrents. En tid mer känd som Fortron, FSP är redan en “gammal” strömförsörjningstillverkare, sedan den grundades 1993.

FSP Dagger Pro © FSP

Taiwanesen har precis presenterat Dagger Pro, en serie på två block som visar 750 eller 850 Watt på mätaren, medan SFX-formatet gör det möjligt att hålla måtten små. Det är cirka 125 x 100 x 63,5 millimeter. Observera att FSP skickar sina block med en adapter, så att de kan placeras i en ATX-plats.

Läs också:
Lian Li lanserar SP750: en kraftfull och helt modulär SFX-strömförsörjning

Total modularitet

Liksom Lian Li med sin SP750 har Dagger Pro-serien fördelen av att vara ” 100% modulärt som man säger i handeln. Idén här är väldigt enkel: ingen kabel är fastlödd till strömförsörjningens PCB och du kan ansluta kablarna efter behoven för tillfället, även för moderkortets imponerande kabel.

FSP Dagger Pro © FSP

När det gäller FSP, resulterar detta i närvaron av en kabel för moderkortets huvudströmförsörjning, därför en 4+4-stiftskabel för CPU:n och två kablar som ger totalt 4 x 6+ uttag 2 stift för PCI- Uttrycka. Naturligtvis kompletterar paketet två SATA-kablar (4 portar vardera).

FSP nämner närvaron av en enda kraftskena för +12 V och en 80Plus Gold-certifiering. Slutligen tillhandahålls förfriskningen av en 92 mm fläkt som har den goda smaken att endast starta från 20 % belastning. Släppningen av Dagger Pro är nära förestående, men priserna har inte kommunicerats.

FSP Dagger Pro © FSP

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button