Fri energi äntligen för Italien, den kommer att sparas av Eni

Frågan energi har haft banken sedan en tid tillbaka, med fler som fortfarande tror på teorierna på webben. När det kommer till att skapa gratis energi men framför allt utan gränser finns det många aspekter att ta hänsyn till. Uppenbarligen är denna process absolut inte möjlig, men vad som kan göras är att hitta ett sätt att producera den i bra kvantitet.

Men samtidigt behöver vi också prata om frågan om Italien, där räkningarna nu skjuter i höjden och där de olika resultaten av kriget som pågår mellan kl. Ryssland Och Ukraina involverar olika växlingar. Just av denna anledning är det nödvändigt att vidta motåtgärder sedan rysk gas troligtvis kommer den inte till Europa. Just därför Eni han skulle ha tänkt på ett projekt på hög nivå som till och med skulle kunna innebära äkta italiensk självständighet från Rysslands gas.

Energi: Eni vill göra Italien oberoende av Ryssland när det gäller gas

Alla människor som under dessa timmar läser om ett projekt av Eni angående framtiden och energi, kanske har förstått vad det är. Ryktena skulle faktiskt tala om jättens vilja att skapa ett sätt att producera och distribuera gas genom den energi som produceras med magnetisk konditionerande gjutning.

På så sätt produceras energin kontinuerligt utan avfall. Eni, som också ska ta hand om underhållet, skulle säkra monopolet på denna teknik. Nästa mål är en reaktor inom nästa 2030.

Relaterade Artiklar

Back to top button