French Days-rabatt: Samsungs Galaxy Tab S7 är till ett fyndpris

Om du letade efter en idealisk pekplatta för hela familjens behov, kan du inte missa detta erbjudande från Cdiscount för de franska dagarna.

1

Onlineåterförsäljaren erbjuder dig ett häpnadsväckande pris på Samsung Galaxy Tab S7 FE, en mellanklassmodell som är idealisk för streaming eller webben.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Samsung Galaxy Tab S7 FE i ett nötskal:

  • En stor 12 tums skärm
  • Mångsidigt och mycket trevligt gränssnitt
  • Chip kraftfull nog för vanliga uppgifter

Istället för 599,95 euro vanligtvis erbjuds Samsung Galaxy Tab S7 FE nu till 409,95 euro på Cdiscount.

Se Samsung Galaxy Tab S7 FE-erbjudandet för 409,95 € (ODR)

En trevlig rabatt som kommer med ett pengarna-tillbaka-erbjudande

Cdiscount har redan smält priset på Samsung Galaxy Tab S7 FE med ett pris på 509,95 euro. Men det finns fortfarande ett knep för att tjäna 100 euro extra på ditt köp.

Samsung erbjuder dig ett återbetalningserbjudande att slutföra när din produkt har tagits emot. Överföringen på 100 euro kommer att göras till ditt bankkonto några veckor efter mottagandet av dina dokument.

Samsung Galaxy Tab S7 FE: surfplattan för att underhålla dig hemma eller på resande fot

Samsung Galaxy Tab S7 FE är en idealisk produkt för webbkonsultation eller för streaming. Faktum är att produkten erbjuder dig en mycket snygg 12,4-tums skärm som låter dig njuta av en mycket trevlig skärmyta när du vill se ett avsnitt eller en film på tåget eller i soffan.

Dess processor är inte den mest kraftfulla men räcker för att öppna de allra flesta av dina applikationer, som meddelanden, sociala nätverk eller till och med vissa mobilspel. Surfplattan är även kompatibel med Samsung S-Pen stylus, för att kunna signera dokument eller till och med rita.

Samsung Galaxy Tab S7 FE kör Android, men Samsung implementerar här DeX-läget, vilket gör surfplattan till en riktig liten bärbar dator, med stöd för multitasking för att placera alla dina applikationer på skärmen som du vill.

Självständigheten testades slutligen av oss ungefär en vecka, med dagliga sessioner på en timme. Nämligen: Samsung Galaxy Tab S7 FE är kompatibel med 45W laddning för en förkortad laddningstid till ett minimum. En 15W laddare medföljer enheten.

Se Samsung Galaxy Tab S7 FE-erbjudandet för 409,95 € (ODR)

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta test av Samsung Galaxy Tab S7 FE.

Hitta den surfplatta som passar dina behov bäst

Vår jämförelse av de bästa surfplattorna 2022 ger dig både ett urval av de bäst presterande och mest framgångsrika modellerna i år, men också alla våra bästa tips för att välja en surfplatta som kommer att vara användbar för hela din familj.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button