French Days: Nintendo Switch Pro-kontrollern sjunker till ett aldrig tidigare skådat pris!

För de franska dagarna erbjuder Amazon rabatt på den officiella Switch Pro-kontrollern. Detta kostar 54,89 € och du kan få det imorgon hemma för att börja njuta av det. Den erbjuder ett utmärkt grepp för att bättre kunna hantera spel som kräver lite mer skicklighet.

joystick-omkopplare

Switch Pro-kontrollern i två ord:

  • Fungerar trådlöst
  • NFC-kortplats för amiibos
  • Styrenheten känns igen även på PC

Se erbjudandet på Switch Pro-kontrollern för 54,89 € hos Amazon

En exceptionell kontroller till ett förmånligt pris

Switch Pro-kontrollern är ett tillbehör till Switch som sällan finns på rea. Nintendo är faktiskt inte känt för att sälja sina spel och kringutrustning. Det är därför du inte tvekar för mycket när du hittar ett tillbehör på rea. Detta är fallet här med Switch Pro-kontrollern, som ser priset sjunka med 9% och sjunka till 54,89 €.

Den paras väldigt enkelt med din konsol. Anslut den bara till USB på dockningsstationen för att synkronisera den. Och sedan kan du koppla ur den och använda den trådlöst. Det finns till och med en strömknapp på handkontrollen för att slå på/av strömbrytaren. Eller helt enkelt sök efter en ny kontroller på konsolen, tryck på parningsknappen på handkontrollen och du är klar.

Nintendos Switch Pro-kontroller har allt

Nintendo Switch Pro-kontrollern, som en officiell konsolprodukt, är den mest kompletta på marknaden. Förutom knapparna för ström, skärmdump och återgång till hemmet finns det till och med ett utrymme reserverat för amiibos där du kan placera dina små figurer.

Greppet är mycket behagligt och de asymmetriska stickorna ger ett utmärkt grepp. Greppet är mycket bra och knapparna är inte för hårda. Den kan arbeta trådlöst tack vare sitt inbyggda batteri och laddas via USB-C på vilket uttag som helst. Och om du ansluter den till konsolen kan du ladda den och fortsätta spela den samtidigt.

Observera att när den är ansluten till en PC känns den igen och efter installation av drivrutinerna kan den användas i Steam och andra spelplattformar.

Se erbjudandet på Switch Pro-kontrollern för 54,89 € hos Amazon

Att välja rätt konsolkontroll

Varje spelkonsol har sina egna kontroller. Endast PC:n kan möjligen rymma konsolkontroller för sina egna spel. Så om du letar efter vilken handkontroll du ska köpa för dina spelsessioner, vänd dig till vår jämförande köpguide som finns på Clubic för att hitta den sällsynta pärlan.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Topp 10 galna franska dagars erbjudanden på Cdiscount
  • 10 flash försäljningar att ta så snart som möjligt för French Days Fnac

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button