French Days: Logitech G29 Driving Force-racinghjulet till ett pris värdigt Black Friday

g29 drivkraft

Under de franska dagarna kommer du att kunna göra fantastiska affärer på speltillbehör. Och detta är till exempel fallet med denna Logitech G29 Driving Force-ratt som säljs för 239 € med Driving Force Shifter-växelspaken.

Se Logitech G29 Driving Force-erbjudandet för 239€ på Cdiscount

Logitech erbjuder ett anmärkningsvärt spelhjul

Återigen, låt oss börja med några villkor som tillämpas av Cdiscount på denna produkt. Girondin-sajten som specialiserat sig på onlineförsäljning levererar gratis till sina kunder i hemmet eller på en insamlingsplats. Med Cdiscount efter behag (gratis provperiod sedan 29 €/år) kommer det att finnas fördelar som expressleverans året runt. Betalning i fyra omgångar (dvs 74,23 € per delbetalning) är också möjligt. Den oundvikliga grundgarantin gäller i två år.

Logitech G29 Driving Force-ratten kan användas på alla PlayStation-konsoler (PS3, PS4, PS5) men även på PC och Mac. En dubbelmotorisk kraftåterkoppling är där för att låta spelaren känna varje rörelse på alla typer av terräng. Reglagen visar också stor precision med kraftig reduktion av vibrationer och buller. Detta tillbehör kommer att hållas säkert även under de mest abrupta manövrarna.

På framsidan av ratten placerades PlayStation-spelknapparna av tillverkaren. Du kommer att kunna navigera instinktivt mellan menyerna utan att behöva gå igenom en traditionell kontroller.

Ett exceptionellt pris under de franska dagarna

Designmässigt har Logitech gjort allt för att erbjuda spelaren en upplevelse som är lika trevlig som den är uppslukande. Ett stålkullagersystem står på programmet. Pedalerna ingår också och deras rostfria beläggning gör att de håller i flera år. Slutligen appliceras ett handsytt läderskydd på ratten.

Se Logitech G29 Driving Force-erbjudandet för 239€ på Cdiscount

Inget bättre än den här Logitech G29 Driving Force-ratten för att helt fördjupa dig i hjärtat av virtuell racing!

FD2021_banner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Utmärkt körupplevelse
  • Justerbara pedaler
  • Realistisk kraftåterkoppling

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa PC- och konsolrattarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
Franska dagar: TOP 10 Amazon- och Cdiscount-erbjudanden denna torsdag

Relaterade Artiklar

Back to top button