French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!

Darty kunde inte missa de franska dagarna och erbjuder nu många rabatter på ett brett urval av högteknologiska produkter. Kolla in vårt urval av de bästa tillgängliga erbjudandena idag.

fd

Kampanjerbjudanden att ta del av:

 • Apple iPad Air 10,9″ 64 GB Sidereal Grey Wi-Fi för 639,99 € istället för 669,99 €
 • Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G 32 GB antracit för 149,99 € istället för 219,99 €
 • Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB – 6 GB RAM Brons istället för 329 €
 • Apple iPhone 11 128 GB Vit för 539 € istället för €639
 • JBL Live 460NC Black för 89,99 € istället för 129,99 €
 • JBL Tune 710BT för 59,99 € istället för 79,99 €
 • JBL Flip 5 Black för 99,99 € istället för 139,99 €
 • Marshall Emberton Svart/Mässing för 129,99 €
 • Samsung Galaxy Watch 4 Bluetooth-version 44 mm för 249,99 €
 • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Black för 59,99 €

Se alla French Days-erbjudanden på Darty

De franska dagarna har äntligen kommit! Under en vecka kommer franska onlineåterförsäljare att erbjuda dig hundratals nödvändigtvis exceptionella erbjudanden på ett mycket stort urval av högteknologiska produkter.

Darty, ett av de mycket stora namnen i branschen, kommer uppenbarligen att delta på ett mycket bra sätt på French Days och erbjuder dig redan några fantastiska erbjudanden som finns nu på sin hemsida. Låt oss upptäcka dem tillsammans!

Apple iPad Air 10,9″ 64 GB Space Grey Wi-Fi för 639,99 €

ipad

Se Apple iPad Air 10,9 “64 GB Sidereal Grey Wi-Fi-erbjudande för 639,99 €

iPad Air är Apples populäraste surfplatta och tillverkaren gav nyligen sitt flaggskepp en ansiktslyftning, och tog bort hemknappen framifrån för att öka skärmens visning till 10,9 tum. Touch ID-fingeravtryckssensorn sitter nu på strömknappen överst på surfplattan.

Utrustad med en A14 Bionic-processor kan den enkelt köra alla App Store-applikationer, även de mest krävande. Enheten här erbjuder 64 GB lagringsutrymme för alla dina filer. För blivande artister är surfplattan kompatibel med Apple Pencil 2, som laddas magnetiskt på kanten. Tangentbord och möss kan också användas för att göra din iPad Air till din lilla extra mobila PC.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G 32 GB antracit för 149,99 €

samsung yab

Se erbjudandet Samsung Galaxy Tab A7 Lite 4G 32 GB för 149,99 €

Samsung Galaxy Tab A7 Lite är den idealiska surfplattan för små budgetar, och ännu mer med denna kampanj som erbjuds av Darty under de franska dagarna. Dess 8,7-tumsskärm gör enheten mycket kompakt och gör att du bekvämt kan använda den för att konsultera webben eller läsa böcker eller tidningar.

Den har ett begränsat lagringsutrymme på 32 GB men det räcker till din viktigaste programvara och dina filer. Dessutom behöver du inte längre ladda ner dina strömmande videor tack vare dess 4G-anslutning som ger dig fördelen av en anslutning till din mobiloperatörs nätverk.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB – 6 GB RAM Brons

redmi-nota

Se erbjudandet Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6/128 GB för 299€

Xiaomi erbjuder, med denna Redmi Note 10 Pro, en smartphone som erbjuder en 6,67-tums skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Baksidan är klädd i en mycket elegant och original bronsfärg som får dig att vilja visa upp den.

Det finns också en imponerande 108-megapixel fotosensor på baksidan, som ger solida resultat, särskilt i nattläge, med fantastiska bilder av skärpa och detaljer. Tre andra sensorer kompletterar fotodelen medan en 16 megapixel sensor på framsidan hjälper dig i alla dina selfies och videosamtal.

Apple iPhone 11 128 GB Vit för 539 €

iphone

Se Apple iPhone 11 128 GB White-erbjudandet för 539 € hos Darty

iPhone 11 kan ha varit tillgänglig i några år redan, det är fortfarande en så relevant smartphone 2022 eftersom Apple har tagit hand om det tekniska databladet för sin enhet. Dess 6,1-tumsskärm innehåller den berömda ansiktsigenkänningssensorn för ansiktsigenkänning, för snabb upplåsning av enheten. A13 Bionic-processorn erbjuder briljanta prestanda i alla dina appar och en dubbel 12 megapixel fotosensor gör att du kan ta överdådiga bilder, särskilt med sin vidvinkel.

Om 32 GB-versionen drar nytta av en sänkning på 100 € under de franska dagarna, gynnas även 64 GB-modellerna av en fin rabatt, och detta i flera tillgängliga färger. Nu är det upp till dig att göra ditt val!

JBL Live 460NC Black för 89,99 €

jbl-svart

Se JBL Live 460NC Black-erbjudandet på 89,99 € hos Darty

Först och främst erbjuder JBL:s trådlösa hörlurar helt otroliga 50 timmars lyssningstid på en enda laddning, vilket gör att du kan använda dem i flera dagar utan att koppla in dem i ett eluttag. Om du behöver det brådskande, låter dess snabbladdning dig återställa 4 timmars lyssning på bara 10 minuter på elnätet.

JBL Live 460NC erbjuder också ett adaptivt brusreduceringssystem för att eliminera omgivande ljud och låta din musik löpa fritt utan yttre störningar. Praktiskt, headsetet pausar din musik när du tar bort den från huvudet och startar om den en gång i öronen. Med inbyggda mikrofoner kan du också ringa telefonsamtal utan att ens behöva ta upp din smartphone ur fickan.

JBL Tune 710BT för 59,99 € istället för 79,99 €

jbl-blå

Se JBL Tune 710BT-erbjudandet för 59,99 € hos Darty

Headsetet som presenteras här av JBL är en trådlös modell som erbjuder en monsterautonomi på 50 timmars lyssning på en enda laddning, och upp till 3 timmars extra lyssning på bara 5 minuters laddning med kabeln som tillhandahålls av tillverkaren. En ljudkabel levereras också med enheten för att fortsätta lyssna om batteriet är tomt.

JBL Tune 710BT låter dig ringa samtal men också att använda din röstassistent tack vare knappen som sitter på höger atrium. Dess flerpunktsanslutning låter dig byta från din smartphone till din PC sömlöst, utan att behöva para ihop den igen och slösa tid på att lyssna på ditt favoritinnehåll. Slutligen, när det gäller ljudkvalitet, ställer JBL sin expertis till din tjänst med JBL Pure Bass-ljud, som producerar djup bas och ger dynamik till alla dina låtar.

JBL Flip 5 Black för 99,99 € istället för 139,99 €

högtalare-jbl

Se JBL Flip 5 Black-erbjudandet på 99,99 € hos Darty

Behöver du ta med dig din musik överallt? JBL Flip 5 är den mest ekonomiska och effektiva lösningen för att liva upp dina eftermiddagar eller kvällar, allt trådlöst.

Enheten producerar djup bas trots sitt kompakta och lättförvarade format. Certifierad IPX7, den står emot regn och stänk och kan placeras nära poolen utan risk. JBL Flip 5 erbjuder dig äntligen 12 timmars batteritid för att ta dig igenom natten.

Marshall Emberton Svart/Mässing för 129,99 €

marshall

Se Marshall Emberton Black/Brass-erbjudandet för 129,99 € hos Darty

Rockfans är bekanta med Marshall-märket, känt för sina förstärkare. Tillverkaren expanderar nu till marknaden för bärbara högtalare med denna modell, och erbjuder 360° ljud som fyller ditt rum och får dig att återupptäcka varje del.

IPX7-certifierad, denna Marshall Emberton fruktar varken vatten eller regn och har ett batteri som kan spela musik i 20 timmar på en enda laddning. För de som har bråttom kan 20 minuter på nätuttaget återställa 5 timmars uppspelning.

Samsung Galaxy Watch 4 Bluetooth-version 44 mm för 249,99 €

watch-4-samsung

Se erbjudandet Samsung Galaxy Watch 4 Bluetooth 44mm för 249,99 €

Samsungs senaste uppkopplade klocka erbjuder dig återigen en rund design med ett 44 mm fodral för att snabbt konsultera dina notiser, dina meddelanden och naturligtvis för att kontrollera tiden, genom att välja en av de många urtavlor som erbjuds av tillverkaren.

Hälsosensorerna på baksidan låter dig känna din puls men också analysera dina olika framsteg under din träning så att du känner din kropp bättre. Dagliga mål ska uppfyllas för att fortsätta dina ansträngningar och leva ett hälsosammare liv.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Black för 59,99 €

redmi klocka

Se Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Black-erbjudandet för 59,99 € hos Darty

Xiaomi erbjuder dig här en uppkopplad klocka med en vacker 1,55-tums skärm som gör att du bekvämt kan läsa tiden men också kontrollera dina meddelanden eller veta var du är i dina träningsmål för dagen.

På baksidan av enheten låter puls- och blodsyresättningssensorn dig i realtid veta dina konstanter och 100 sportaktiviteter kan analyseras i detalj från pekgränssnittet som erbjuds på klockan. Självständigheten är 10 dagar på en enda laddning för att bära den dag och natt.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • Topp 10 galna franska dagars erbjudanden på Cdiscount
 • 10 flash försäljningar att ta så snart som möjligt för French Days Fnac

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button