Freebox Revolution: prenumeration med Canal+ Series (1 år) och Prime Video (6 månader) till halva priset

Här är ett erbjudande som vi gärna lyfter fram varje helg på Clubic. Det handlar om ett internetabonnemang som är lika prisvärt som det är komplett. Du kände igen det, det är det Freebox Revolution-paket med TV från Canal bonus. Priset har inte ändrats de senaste dagarna eftersom det fortfarande är satt till 19,99 €/månad.

Freebox Revolution bp © © Gratis

Freebox Revolution-erbjudandet i två ord:

  • Mycket höghastighetsinternet via fiber
  • De 60 kanalerna i TV by Canal-katalogen ingår
  • Inbyggd Blu-Ray-spelare och obegränsade samtal från boxen

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

En (nästan) revolutionerande promo

Freebox Revolution + TV by Canal-erbjudandet är återigen i rampljuset! Du kommer att anställas för ett år och månadsavgiften sätts till €19,99 under det första året. När denna period har passerat kommer din faktura att öka till 44,99 €/månad. Observera också att upp till 100 € kan återbetalas till dig på dina avbokningsavgifter. Efter några dagar får du all nödvändig utrustning i ditt hem. Paketet kommer att innehålla servern, spelaren och fjärrkontrollen.

Innan vi beskriver det faktiska innehållet i denna formel, låt oss ange att det helt logiskt ger dig tillgång till internet. Om ditt hem är berättigat kommer mycket höghastighetsfiber att finnas tillgängligt med en nedlänkshastighet på upp till 1 Gb/s och 600 Mb/s upplänkshastighet. Freebox Revolution är också kompatibel med ADSL 2+ och VDSL2. I vilket fall som helst kommer du att kunna surfa på internet med maximal flyt.

Freebox Revolution: ett ultraomfattande erbjudande

TV-utbudet är extremt komplett eftersom du kommer att kunna njuta av 280 kanaler med Freebox TV (inklusive 100 i HD) och TV från Canal. Som om det inte vore nog kommer du att ha fri tillgång till Canal+ Series i ett år och även till Prime Video i sex månader. För sin del erbjuds Netflix som ett alternativ. Underhållning, filmer, serier, sport, ungdom och upptäckter når ut till dig!

Låt oss slutligen avsluta vår lilla turné med att minnas att Freebox Revolution är utrustad med en Blu-Ray-spelare samt en 250 GB hårddisk för att spara ditt favoritinnehåll. När det gäller telefondelen är samtal obegränsade till fasta telefoner på fler än 110 destinationer.

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Byt internetabonnemang utan att vänta

Just nu kommer du att få svårt att hitta något bättre än detta Freebox Revolution-erbjudande. Självklart finns det alternativ som du kommer att kunna hitta i vår jämförelse av de bästa internetboxarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button