Freebox Revolution med TV från Canal till ett lågt pris, är du frestad?

Låt oss ta en kort paus under dessa franska dagar för att komma tillbaka till ett trevligt erbjudande att inte missa. Detta är uppenbarligen Freebox Revolution-prenumerationen med TV från Canal + Canal+ Series (1 år) + Amazon Prime Video (6 månader) som har ett extremt attraktivt pris. I själva verket, du kan prenumerera på det omedelbart för 19,99 €/månad.

Freebox Revolution © Gratis

Freebox Revolution-prenumerationen i två ord:

  • Box med blu-ray spelare och hårddisk ingår
  • Garanterad tillgång till mer än 280 TV-kanaler (inklusive TV by Canal)
  • Obegränsade samtal och imponerande hastigheter tack vare fiber

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Ett nästan revolutionerande erbjudande

Innan vi börjar dissekera denna Freebox Revolution-prenumeration kommer vi att återkomma till några villkor att ta hänsyn till. Redan bör du veta att priset satt till 19,99 €/månad är giltigt under de första 12 månaderna innan det stiger till 44,99 €. Du kommer att vara anställd i ett år och upp till 100 € kan ersättas till dig för dina uppsägningskostnader hos en annan operatör. Free kommer att stödja dig i denna process.

När prenumerationen är gjord får du all utrustning hemma hos dig. Det vill säga “servern” men också “spelaren” och fjärrkontrollen. Nu är det dags att prata om det extremt rika innehållet i denna formel som är för alla.

Freebox Revolution: ett ultrakomplett fiberabonnemang

Först och främst måste vi nödvändigtvis tala om mycket höghastighetsinternet via optisk fiber som du kommer att ha tillgång till. Du når upp till 1 Gb/s i nedladdningshastighet och 600 MB/s i uppladdningshastighet. Det räcker med att säga att du inte kommer att bli offer för någon avmattning när du surfar på internet. Och om ditt hem inte är berättigat till fiber, stöds ADSL 2+ och VDSL 2+. Du kommer också att dra nytta av obegränsade samtal till mobiler på det franska fastlandet och utomeuropeiska departement samt till mer än 110 destinationer för fasta telefoner.

I övrigt väntar ett komplett TV-erbjudande med mer än 280 kanaler tillgängliga via Freebox TV och TV by Canal. Dessutom ingår Canal+ Series i ett år och Prime Video i sex månader. Netflix finns som tillval med ett extra abonnemang. Slutligen är en Blu-Ray-spelare en del av din utrustning och en 250 GB hårddisk finns också för att lagra ditt inspelade innehåll.

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

gå till högsta hastighet

Naturligtvis är detta erbjudande signerat gratis inte det enda som är tillgängligt för närvarande. Det är till och med tvärtom eftersom många operatörer inbjuder dig att prenumerera på deras internetpaket. Orange, SFR och även Bouygues är bland de varumärken som efterfrågas mest av kunderna. Du hittar alla de bästa Internet Box-erbjudandena i vår jämförelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button