Freebox Revolution med TV från CANAL och Canal Series (1 år) till MINI-pris

Det är ett abonnemang som du säkert känner mycket väl nu eftersom det återigen är inbjudet till Clubic. Du kände igen det, det handlar om denna berömda formel Freebox Revolution + TV från Canal och all nödvändig utrustning. Det kostar dig endast 19,99 €/månad.

fri

Freebox Revolution-erbjudandet i två ord:

  • 280 kanaler tillgängliga för dig
  • Mycket höghastighetsfiber
  • Utrustning medföljer Blu-ray-spelare och 250 GB hårddisk

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Ett erbjudande som håller kursen

Villkoren har inte ändrats eftersom månadsavgiften fortfarande är 19,99 €/månad under det första året (sedan 44,99 €/månad). Genom att prenumerera på Freebox Révolution + TV by Canal-erbjudandet kommer du att binda dig i 12 månader och sedan fritt att avbryta innan prishöjningen som nämns ovan. Det kommer att vara upp till dig. Naturligtvis kommer all nödvändig utrustning (server, spelare, fjärrkontroll) att skickas till dig så snart som möjligt! Dessutom kan upp till 100 € återbetalas på dina avbokningsavgifter.

Vad gäller internet är fiberoptik ganska logiskt aktuell med imponerande hastigheter. Räkna med upp till 1 Gb/s nedlänk och 600 Mb/s uppladdning. Men om ditt hem tyvärr inte är berättigat till denna berömda fiber, vet att erbjudandet är perfekt kompatibelt med ADSL 2+ och VDSL2. Hastighet kommer att förbli väsentlig i alla fall.

Freebox Revolution: underhållning framför allt

Låt oss nu gå vidare till det faktiska innehållet för denna Freebox Revolution-prenumeration. Redan kommer du att ha omedelbar tillgång till 280 kanaler via Freebox TV och TV by Canal-kataloger (inklusive 100 i högupplöst). Lägg till det obegränsad tillgång till Canal+ Series-buketten i ett år och till Prime Video i 6 månader. Netflix kommer att erbjudas som tillval. Kort sagt, du kommer inte att missa filmer, serier och program att se dagligen.

Freebox Revolution ger dig tillgång till några betydande fördelar som en Blu-Ray-spelare som kan rymma dina favorit-CD-skivor, DVD-skivor och (naturligtvis) Blu-ray. En hårddisk på 250 GB svarade också. Det kommer att vara användbart för inspelning och lagring av program. Slutligen erbjuder denna box obegränsade samtal till mobiler i Frankrike (inklusive utomeuropeiska departement) och till fasta telefoner på mer än 110 destinationer.

Se erbjudandet Freebox Révolution + TV från Canal för 19,99 €/månad

Alla alternativ för att göra dig lycklig

Detta avslutar innehållet i Freebox Revolution-erbjudandet. Och eftersom vi vill göra saker bra är det väsentligt att en stund uppehålla sig vid de trovärdiga alternativen på detta område. Du hittar dem i vår jämförelse av de bästa TV-boxarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button