Freebox Pop: tjänsten i Canal+ Series som erbjuds i 1 år

Canal plus-serien på Gratis © Canal

Till början av läsåret 2021, Fri gläder sina Freebox Pop-prenumeranter genom att erbjuda dem fri tillgång till tjänsten Canal+ Séries i ett år.

Det var genom en kort video på mindre än 20 sekunder som sänds på sociala nätverk som telekoms bråkmakare tillkännagav den kostnadsfria Canal+-serien för sina Freebox Pop-prenumeranter under en period av tolv månader. I sekvensen i fråga ser vi särskilt några utdrag ur den franska serien På gränsen med skådespelerskan Julie Delpy.

Läs också:
Free lanserar Freebox Home, dess app för att hantera hemautomation kopplat till Freebox Delta

Freebox Pop: hur drar man nytta av de 12 månader som erbjuds till Canal+ Series?

Det är inte första gången som Free genomför den här typen av operation. I december 2020 gjorde operatören samma erbjudande för sina Freebox Pop- och Delta-prenumeranter för att marknadsföra Canals 100 %-serie video-on-demand-tjänst.

Den här gången är det bara Freebox Pop-prenumeranter som har möjlighet att dra fördel av de 12 månader som erbjuds till Canal+ Series. För att aktivera tjänsten, gå helt enkelt till Subscriber Area och sedan till TV-sektionen, från Freebox-gränssnittet. För information är detta ett alternativ (vars vanliga månadskostnad är 6,99 euro) som är icke bindande och som upphör automatiskt i slutet av ettårsperioden.

Se Freebox Pop-erbjudandet med Canal+-serien inkluderad i 1 år

Källor: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button