Free Mobile är 10 år gammal, förstärker data i sina paket och kommunicerar med finess (nej)

10 år med gratis mobil © Gratis mobil

På 10 år har Free Mobile växt och gått upp i vikt. Men en sak har inte förändrats: dess mycket aggressiva inställning till sina priser. Operatören påminner om detta genom att under de närmaste dagarna blåsa upp sitt datahölje mobilabonnemang. Och som en bonus erbjuder Xavier Niel oss en “presidentvideo”.

Tio år till dagen efter lanseringen, det var den 10 januari 2012, verkar Free Mobile inte ha åldrats. Operatören har skakat om sektorns koder genom att demokratisera “icke-bindande” erbjudanden, vilket har lett till en halvering av priset på mobilabonnemang och räkningar i Frankrike, från 27,3 euro per månad 2012 till 14,30 euro 2022, enligt siffror. från INSEE och ARCEP. Redan mycket generös med data vill operatören markera tillfället för sina 10e jubileum, genom att leverera paket med generösa GB-kuvert.

För sitt 10-årsjubileum berikar Free Mobile sina dataplaner

Som ni vet har Free och Xavier Niel fått en vana: att göra tisdagen till dagen för tillkännagivanden och förnyade eller omvandlade förmåner. Förutom att jubileet kräver var det nödvändigt att anpassa sig, och snarare än en tisdag är det därför en måndag som Free Mobile gjorde sina nya tillkännagivanden. Och presenterna är ganska lockande.

  • Angående Gratis paket, som erbjuds för 19,99 euro/månad och 15,99 euro/månad för Freebox-prenumeranter, ger operatören ett lyft till sitt dataomslag, som ökar till 210 GB i 4G och 5G, mot 150 GB vanligtvis. Och detta utan extra kostnad.
  • De Gratis serier, å sin sida, går till 100 GB data (mot 70 GB de senaste dagarna), allt kompletterat med 10 GB roaming. Priset på erbjudandet ändras inte, och Gratis-serien erbjuds fortfarande till 10,99 euro per månad i ett år, innan man byter till gratispaketet för 15,99 euro/månad.

Varning, förlängningen av data från Free-serien är tillfällig, varna operatören väl. Den gäller endast från 10 till 18 januari som den är. Och utöver denna förlängning av datakuverten indikerar Free Mobile att prenumeranter och potentiella kunder kommer att kunna dra fördel av exceptionella rabatter fram till den 19 januari i butiker och online på mobiluthyrningserbjudandet med möjlighet att köpa och utan åtagande från operatören, Gratis Flex, där du kan hitta förklaringarna av Xavier Niel och Thomas Reynaud. Free Mobile kommer också att erbjuda en tävling (från 10 till 14 januari) genom vilken tio smartphones (Apple, Samsung, Xiaomi och OPPO) kommer att erbjudas till vinnarna.

10 år gratis mobil - © ©Flock och Kanako

Gratis mobil, en 10-årig revolution: ” Frihet, jämlikhet, oförändrade priser »

På 10 år har Free Mobile glänst av sin regelbundenhet. Dess erbjudande har bara gått från två föreslagna paket till tre, för ett utbud därför med hög synlighet, med identiska principer: utan åtagande, obegränsade samtal och SMS, ett paket på 2 euro som har blivit legendariskt, ett gratispaket alltid till samma pris.

Dotterbolaget har uppenbarligen växt. De fria 3G- och 4G-näten täcker nästan hela den franska befolkningen, och operatören, som vi sa i helgen, har antagit en 5G-strategi fokuserad på täckningen av territoriet (77%). Free Mobile, som är den fjärde representanten för telekom, gör det möjligt att behålla Frankrike som det europeiska land där priset på mobiltelekommunikation är lägst 2021.

Idag har Free ett stort nätverk av 150 butiker och har 21 600 mobilsajter (platser som kan ta emot antenner), med målet att ha 25 000 i hela Frankrike år 2023, för att täcka de mest avlägsna områdena. .

Hjälper dig att kommunicera, utan dig ni**** »

Dessa ord kommer från Xavier Niel själv. Uppenbarligen är det nödvändigt att aktivera läget “andra graden” för att njuta av den sista videon, oj, president Niels sista uttalande på video, i tweeten nedan. Var försiktig, alla tar det för sin rang. Och oscarn går till

5G i Frankrike: hastighet, täckning, paket, allt om dess implementering

Lanserades i Frankrike (närmare bestämt i Nice) i november 2020, 5G presenteras som en teknik som kommer att revolutionera all användning. Clubic inbjuder dig att i detalj upptäcka denna femte generationens mobilkommunikationsteknik.
Läs mer

Relaterade Artiklar

Back to top button