Free lanserar sin webbplats dedikerad till Ligue 1

Gratis-Ligue-1-Uber-äter

Operatören Free lanserade en hemsida på torsdagen som gör det möjligt att kostnadsfritt granska målen och sammanfattningarna av Ligue 1-matcher.

Sedan starten av säsongen 2020/2021, och fram till 2024, har Free haft ett av Professional Football League-paketen (LFP) som gör det möjligt att sända målen, räddningarna och bästa ögonblicken i Ligue 1-matcher, nästan live, allt via dess Gratis Ligue 1 Uber Eats mobilapplikation. Operatören går längre och demokratiserar sitt verktyg lite mer genom att erbjuda en dedikerad webbplats, en variant av applikationen.

En hemsida anpassad för alla medier

Det är i syfte att erbjuda så många som möjligt tillgång till Ligue 1-bilder som Free lanserar denna webbplats, som kommer att göra det möjligt för alla älskare av det franska mästerskapet att hitta alla mål och sammanfattningar.

Uppenbarligen ger sajten en stor plats åt den ursprungliga mobilapplikationen, varav vi hittar Play Store och App Store-länkar samt nedladdnings-QR-koden direkt högst upp på startsidan, sedan lite längre ner. Men det är framför allt ansökans avslag och visar sig vara ” responsiv design », det vill säga att den kan konsulteras på alla medier, därför lika bra från en smartphone, en surfplatta eller en dator.

Vi vet inte idag det verkliga antalet användare av Free Ligue 1 Uber Eats-applikationen, men Play Store meddelar till exempel ett antal installationer över 500 000. Det råder därför ingen tvekan om att versionen av applikationen på webbplatsen kommer att hjälpa Free att ytterligare demokratisera sin tjänst.

Gratis Ligue 1-webbplats

Matchsammandrag finns på sajten 15 minuter efter slutsignalen

Sajten free-ligue1.fr erbjuder därför sina besökare sammanfattningar av matcherna, ” gratis och 15 minuter efter matcherna “Loftar gratis. Målen, som på appen, kommer att synas i en nästan direkt situation. Under vårt besök på sajten i torsdags, sammanfattningarna av den sista dagen i Ligue 1 hittills, den 22e, spelade förra helgen. Sammanfattningen av den senaste OL-OM (sen match av 14e dag som spelas om bakom stängda dörrar på tisdag) är också redan tillgänglig.

Free är för närvarande den enda spelaren som kan erbjuda fotbollsfans detta innehåll i form av nästan livevideoextrakt. Freebox-prenumeranter har tillgång till det via kanal 63. För Freebox-prenumeranter (därför Freebox och Free mobilplaner och Free Series) ingår redan den nästan direktsända videoströmmen.

Fotbollsfans som prenumererar på en annan mobiloperatör kan komma åt utdrag nästan live för 3,99 euro per månad, för en premiumversion av applikationen. Men låt oss göra det klart: målen och sammanfattningarna förblir fritt tillgängliga.

Om samma ämne:
Freebox: Player Devialet är äntligen tillgänglig för uthyrning, fans kommer att ha drabbats av plåster igen

Relaterade Artiklar

Back to top button