Free firar ankomsten av Disney+ på Devialet-spelaren i Freebox Delta

Disney+ Freebox-prenumeration © Disney Free

Iliad meddelade på tisdagen att tjänsten är tillgänglig Disney+ för Freebox Delta-prenumeranter med Devialet-spelare. Detta gäller även Freebox One-prenumeranter.

Älskare av det mycket stora Disney-universumet och Freebox-prenumeranter kommer att bli glada över att läsa den här artikeln. Free meddelade på tisdagen ankomsten av Disney+ för alla Freebox Delta-prenumeranter med Devialet-spelare samt innehavare av ett Freebox One-abonnemang. Och detta gäller både nuvarande och nya prenumeranter. Glasyren på moset: Gratis erbjuder ett halvårsabonnemang på SVoD-tjänsten, för de som uppenbarligen inte redan prenumererat på den senare.

Läs också:
Free lämnar officiellt börsen (och driver upp aktiekursen)

Alla gratisboxar, utom revolutionen, välkomnar Disney+

Från och med tisdagen den 5 oktober 2021 är Disney+ tillgängligt som tillval för alla Freebox mini 4K, Freebox Delta, Freebox One och Freebox Pop-prenumeranter. I slutändan kan vi lägga till i förlängningen att endast Freebox Revolution saknas för att slutföra den här listan.

Disney+-alternativet är tillgängligt för alla dessa Freebox-prenumeranter till ett pris av 8,99 euro per månad utan förpliktelser. Som vi förklarade ovan kan dessa nuvarande och nya Freebox-prenumeranter dra nytta av Disney+-erbjudandet med sex månader inkluderat, förutsatt att de inte redan är prenumeranter på plattformen. För att dra nytta av denna välkomstfördel är det nödvändigt, anger operatören, att aktivera tjänsten före den 30 november. Om så är fallet kommer du därför att njuta av Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Star eller till och med National Geographic-innehåll från plattformen gratis och i sex månader.

Med den här nya tjänsten utökar Free sitt innehållsutbud lite mer och ger ännu mer kredit till den imponerande, förstklassiga TV-spelaren Devialet.

Disney+ Freebox © Gratis

Läs också:
Netflix: Freebox Delta-prenumeranter påverkas inte av prishöjningen

De traditionella fördelarna med Disney+ tillgängliga för prenumeranter

Freebox-prenumeranter (så i princip alla utom Freebox Revolution-prenumeranter) kommer att kunna komma åt Disney+ från sin box, men också från sina smartphones, surfplattor eller spelkonsoler. Iliad specificerar att dess kunder kommer att ha tillgång till upp till fyra skärmar samtidigt, varje gång med möjlighet att skapa upp till sju olika profiler per konto. Obegränsad nedladdning på tio separata mobila enheter åt gången finns också på menyn.

Det är allt Clubic, men hur prenumererar du på det här erbjudandet? du kanske frågar oss. Och i det här fallet har du rätt! För att prenumerera på Disney+ som Freebox-kund behöver du bara komma åt det lediga utrymmet moncompte.free.fr. Tjänsten stora öron är också tillgänglig direkt från Freebox, via Disney+-applikationen på ditt TV-gränssnitt, eller genom att gå direkt till kanal 132 i Freebox.

Se Disney+-erbjudandet från 8,99 € per månad

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button