Free avslöjar en ny app för Android och iOS: “Freebox – My Subscriber Space”

Freebox-appen © © Universe Freebox

Utmärkta nyheter för Freebox-prenumeranter: en applikation är äntligen tillgänglig för dina smartphones!

Och det heter “Freebox – My Subscriber Space”.

Äntligen en dedikerad applikation för Freebox-prenumeranter

Nuförtiden är det inte det mest ergonomiska att behöva gå igenom en webbläsare för att komma åt dina konton, särskilt i en tidevarv med appar och widgets av alla slag som är designade just för att förenkla våra liv.

Nytt bevis idag på att du aldrig ska tappa tålamodet. Medan vi tidigare fick reda på att en ny Freebox kan komma nästa år, förser den berömda franska operatören Free för första gången sina abonnenter med en mobilapplikation speciellt utformad för att konsultera deras Freebox-utrymme. Helt klart den mest klassiska, du kommer att märka att den ändå är väldigt komplett. Denna applikation är särskilt utformad för att tillåta användare att enkelt konsultera sina räkningar, och den här applikationen bör avsevärt förenkla upplevelsen för gratisprenumeranter när det gäller att hantera deras prenumeration (men inte bara).

Massor av funktioner och widgets för Freebox-appen

Som rapporterats till oss av våra kollegor frånFreebox universum, funktionerna i mobilapplikationen är särskilt många. Detta gör att du, från din smartphone, kan följa dina nuvarande beställningar, byta med en rådgivare vid assistans eller boka tid med en tekniker. Du kan också hantera dina bankuppgifter och betalningsmetoder, välja hur du tar emot dina fakturor och använda ett diagnostikverktyg för din Freebox-linje.

Designmässigt väljer denna applikation framför allt elegans och nykterhet. Hon bär en övervägande vit klänning samtidigt som hon är subtilt beströdd med rött och tar därmed upp märkets vanliga färgkod. Dessutom kommer du, precis som konkurrerande operatörer, att kunna få tillgång till din väsentliga information med ett ögonkast tack vare att det kommer widgets för din startskärm.

Freebox-appen © © Universe Freebox

Observera att denna app uppenbarligen inte är avsedd att ersätta befintliga applikationer på sidan av det fria ekosystemet. “Freebox – My Subscriber Space” är redan tillgängligt för alla gratis, oavsett om du använder iOS eller Android. Vad annars ?

Källa: Freebox universum

Relaterade Artiklar

Back to top button