Franska dagar: Sony HT-ZF9 soundbar är 250 € billigare hos Boulanger

Sony HT-ZF9 fd

Låter som på bio i ditt vardagsrum, vi har alla drömt om det och Sony gjorde det med sin HT-ZF9 soundbar, som såg priset falla under de franska dagarna.

Se Sony HT-ZF9 soundbar-erbjudandet för 599,99 € på Boulanger

En Dolby Atmos soundbar för omslutande ljud

Med soundbaren HT-ZF9 har Sony gjort allt för att erbjuda dig en förstklassig produkt som helt enkelt låter dig återupptäcka dina favoritprogram med helt nytt ljud. Soundbaren som produceras av den japanska tillverkaren är verkligen kompatibel med Dolby Atmos, denna nya standard som gör att ljud kan sändas i hela rummet för en helt uppslukande rendering.

Tack vare dess flera högtalare och Vertical Surround Engine-teknik fyller HT-ZF9 soundbar utrymmet i ditt vardagsrum. En helikopter flyger över kameran? Du känner hur enheten passerar över ditt huvud som om du var i hjärtat av handlingen. Och allt detta med en enkel bar installerad under din TV.

Den medföljande subwoofern låter dig njuta av djup men perfekt kontrollerad bas. Tillbehöret slås bara på när programmet kräver det, men dess kraft låter dig återigen känna varje explosion på ett helt nytt sätt.

En toppprodukt till ett knockdown-pris under de franska dagarna

Sonys HT-ZF9 soundbar är också Hi-Res-kompatibel för musikälskare. Du kan streama dina tyngsta musiktitlar via Bluetooth och njuta av exceptionell återgivning av styckena där varje instrument, varje röst och varje andetag är på sin plats. Google Assistant är också integrerad för att ansluta till dina favoritmusiktjänster och ge dig massor av information.

Se Sony HT-ZF9 soundbar-erbjudandet för 599,99 € på Boulanger

HT-ZF9 är en ultrakomplett produkt för de mest krävande användarna för att leverera den bästa ljudupplevelsen i ditt hem. Tveka inte längre och dra nytta av denna kampanj som Boulanger erbjuder under de franska dagarna. Vi kan redan nu slå vad om att det inte kommer att räcka till alla, det är nu eller aldrig att spricka.

FD2021_banner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • En produkt som är både diskret och kraftfull
  • Dolby Atmos-kompatibel
  • Inbyggd Google Assistant

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa soundbars 2021

Se alla flasherbjudanden hos Boulanger

Läs också:
Franska dagar: TOP 10 Amazon- och Cdiscount-erbjudanden denna torsdag

Relaterade Artiklar

Back to top button