Franska dagar: röstassistenten Lenovo Smart Clock Essential är till ett oöverträffat pris

Det är redan den sista dagen av de franska dagarna, men det finns fortfarande massor av bra tekniska tips att ta tag i, som den här uppkopplade väckarklockan från Lenovo!

1

Smart Clock Essential är idealisk för att ansluta till din smartphone som andra elektroniska enheter för ett lugnt väckarklocka, och allt detta med en lätt vikt för din ekonomi tack vare -60 % rabatt som beviljas av Boulanger.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Lenovo Smart Clock Essential i ett nötskal:

  • 4 tums skärm
  • Inbyggd kompatibilitet med Google Assistant
  • Nattljus med 3 ljusstyrkanivåer

Hitta denna anslutna väckarklocka för endast 19,99 euro inklusive moms på Boulanger istället för det vanliga priset på 49,99 euro!

Se erbjudandet med Lenovo Smart Clock-ansluten väckarklocka för 19,99 €

Med en sänkning på -60 % går sänkningarna bra på Boulanger

Franska dagarna är i full gång och innan gonggången passa på att göra ett praktiskt och riktigt billigt köp. Så just nu för de franska dagarna kostar Lenovos Smart Clock Essential-anslutna väckarklocka endast 19,99 € hos Boulanger!

Du får därför -60 % på den vanliga fakturan för denna produkt, som normalt erbjuds för 49,99 € av Boulanger. Leverans ingår och du drar nytta av en två veckors pengarna-tillbaka-garanti vid detta köp.

Denna anslutna väckarklocka är inbyggt kompatibel med Google Assistant!

Smart Clock Essential från Lenovo är, som namnet antyder, arketypen för den moderna uppkopplade väckarklockan. Först och främst, dra fördel av 4-tumsskärmen för att särskilt visa tiden med stora LED-siffror! Även om du ännu inte är helt vaken är den redan användbar. Ännu mer, i ett uppkopplat hem är Lenovos Smart Clock Essential värt omväg eftersom den kan anslutas till nätverk via Bluetooth och Wi-Fi. Med bara några få inställningar är du klar.

Det är desto bekvämare eftersom med en inbyggd mikrofon och högtalare kan du spela din favoritmusik samt be din röstassistent att tända ljuset. I alla fall kan du redan nu räkna med en integrerad nattlampa med 3 tillgängliga ljusintensiteter.

Lenovo Smart Clock © Lenovo

Se erbjudandet med Lenovo Smart Clock-ansluten väckarklocka för 19,99 €

Lenovo Smart Clock Essential är inbyggt kompatibel med Android och Google Assistant och kan styra mer än 40 000 olika kompatibla enheter med ljudet av din röst. Tack vare sin integrerade USB-port kan du även passa på att ladda en enhet direkt!

Vilken uppkopplad skärm passar dina behov bäst?

Förutom väckarklockan kan olika uppkopplade skärmar hjälpa till att göra din vardag enklare. Så konsultera vår dedikerade jämförelse, och alltid 100 % oberoende, för att hjälpa dig att göra dina inköp.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button