Franska dagar: Epson Workforce WF-2860 multifunktionsskrivare med nästan 50 % rabatt

Epson Workforce WF-2860fd

Förutom att göra oss glada kan de franska dagarna vara mycket användbara för att utrusta dig själv med effektiva och prisvärda arbetsredskap. Detta är fallet med denna Epson Workforce WF-2860 multifunktionsskrivare för 89 €.

Se Epson Workforce WF-2860-erbjudandet för 89€ på Cdiscount

En mycket komplett skrivare för de franska dagarna

Låt oss fortsätta vår resa genom att gå till Cdiscount för denna goda plan. Bordeaux-sajten erbjuder olika metoder som gratis hemleverans eller avhämtningsställe och möjligheten att betala för beställningen i fyra omgångar (22,79 € vid köp sedan 22,78 € per betalning). Cdiscount-medlemmar efter behag (gratis provperiod sedan 29 €/år) kommer att få sin vara snabbare. Garantin gäller i två år. Tillbaka till de fantastiska egenskaperna hos denna skrivare.

Epson Workforce WF-2860 har designats med syftet att vara lämplig för privat och professionellt bruk. Den kan utföra dubbelsidig utskrift automatiskt och kan till och med skriva ut dokument via en Wi-Fi, Ethernet-anslutning och från en mobil med lämplig applikation (eller via NFC-knappen). Skanna, fotokopiera och trådlösa faxfunktioner stöds.

Hur som helst, den här skrivaren är väldigt lätt att använda och producerar utskrifter av hög kvalitet utan att nödvändigtvis förbruka för mycket bläck. Denna modell är därför ganska ekonomisk på detta område.

Epson, ett säkert kort i skrivarvärlden

Denna kopia designad av Epson är verkligen lätt att konfigurera via sin LCD-pekskärm och dess extremt tydliga gränssnitt. Alla uppgifter kan därmed snabbt sjösättas från denna stora platta (6,1 centimeter). När det gäller designen på skrivaren är den äntligen väldigt kompakt och elegant att passa på ett litet skrivbord. Så, oavsett om det gäller anslutning eller effektivitet, så levererar Workforce WF-2860 briljant!

Se Epson Workforce WF-2860-erbjudandet för 89€ på Cdiscount

Epson är trots allt referensen på sidan av skrivare så vi är inte förvånade över att se kvaliteten på en sådan produkt. Denna modell borde mer än uppfylla dina förväntningar.

FD2021_banner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Multifunktionsskrivare
  • Kompakt modell
  • Enkel att använda

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa multifunktionsskrivarna 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
French Days Amazon och Cdiscount: TOP 10 kampanjer strax före helgen

Relaterade Artiklar

Back to top button