Frankrike har gett grönt ljus för Binance!

Binance, världens största kryptobörs i volym, uppgav i ett blogginlägg på torsdagen att man har fått lagligt tillstånd att tillhandahålla digitala tillgångstjänster i Frankrike, vilket gör det till det första europeiska landet att få ett sådant tillstånd.

Frankrike Binance Fick grönt ljus för! Med grönt ljus från Frankrikes marknads- och banktillsynsmyndigheter upphörde de rättsliga störningarna som företaget stod inför i Europa efter månader.

Frankrike Binance

känd som CZ Binance I ett uttalande om ämnet uppgav dess grundare och VD, Changpeng Zhao, att effektiva lagregler är avgörande för att kryptovalutan ska kunna införas i mainstream.

Frankrike Binance

Tillsynsmyndigheter för finanssektorn i Frankrike i november, Binances Han sa att om han förväntar sig administrativt stöd för att etablera ett regionalt centrum i Paris, måste landet följa protokollen mot penningtvätt. Deklarerar att det inte har juridiskt tillstånd att verka i Storbritannien och Tyskland dem hade.

Frankrike har gett grönt ljus för Binance!

Därefter meddelade Binance, som är fast besluten att följa europeiska länder, att de kommer att investera 100 miljoner euro för att stödja utvecklingen av blockkedje- och kryptovaluta-ekosystemet i Europa och för att etablera ett FoU-center i Frankrike.

Frankrike Binance

etablerad i Kina Binance Det drog sig tillbaka från landet efter Pekingadministrationens kryptoförbud, och flyttade i första hand sitt huvudkontor och blockchain-verksamhet till Singapore. Fortsätter sökandet efter ett lämpligt land för att flytta sitt huvudkontor och sin verksamhet. Binance Den meddelade att den skulle dra sig ur Singapore, där dess licenser skulle löpa ut i december.

Hackare lyckades infiltrera den spanska premiärministerns telefon

Relaterade Artiklar

Back to top button