France 3 kommer att använda deepfake-teknik för att föra tillbaka avlidna kändisar till ett TV-program…

Hotelltid

Snart, på France 3, kommer Thierry Ardisson att återuppliva legender om kultur och underhållning.

Allt detta, naturligtvis, tack vare den dyrbara ” artificiell intelligens och deepfake.

Läs också:
Webbplatsen Open Culture gör 1 150 filmer tillgängliga gratis på Internet

L’Time Hotel snart på France 3

Det är via Twitter som France Télévisions har beslutat att formalisera ett helt nytt program som snart kommer på France 3: Time Hotel. Ett program som utlovar ett nytt koncept, där Thierry Ardisson ska återuppliva legenderna om kultur och underhållning, för att intervjua dem.

Ett koncept som vissa likställer med en modern böjning av showen På andra sidan spegelnsändes för lite mindre än tjugo år sedan på France 2, där Patrick Sébastien lät människor träffa en saknad älskad, eller till och med delta i en ansikte mot ansikte med sig själv.

Som det gäller Time Hoteldet är uppenbarligen inte en fråga om förklädnad och smink (till skillnad från Patrick Sébastiens show), utan om modern teknik, som kommer att göra det möjligt för Jean Gabin, François Mitterrand eller Lady Diana att finna sig öga mot öga med Thierry Ardisson , för att inte tala om en framträdande av Marlène Dietrich.

Under publiceringen av France Télévisions är reaktionerna uppenbarligen mycket blandade, med ett koncept som anses ” skrämmande av någon, ” uppfinningsrik av andra, och det finns många som ifrågasätter etiken och moralen i en sådan show. En av riskerna är också att få försvunna personer att säga saker de kanske aldrig har sagt under sin livstid…

Och du, vad tycker du om den här showen? Time Hotel kommer till våra skärmar?

Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button