Från vinyl till mp3 direkt på USB-nyckeln, detta är vad denna nya Lenco skivspelare erbjuder

Lenco LS-55WA-02 © Lenco

De stora svarta kakorna är populära igen, och deras marknad får en andra vind. Tillverkarna går dit var och en av sina Skivspelare
betonar prestanda eller teknik. För sin nya produkt väljer Lenco framför allt det andra alternativet.

Förslaget om Lencos nya skivspelare är lockande: ta med dig din vinylsamling överallt genom att digitalisera den direkt i mp3-format på en USB-nyckel.

Koda dina vinyler i mp3 från din skivspelare

Tidigare legenden om vinyl skivspelare marknaden, Lenco har förnyat sig under de senaste åren för att surfa på trenden med svarta skivor. Det schweiziska varumärket har byggt upp ett gediget rykte bland audiofiler genom att lägga mer vikt vid effektivitet än funktionalitet. Men det var förr! Lenco har fortsatt att modernisera. Bevis på detta finns med hans senaste skivspelare.

Lenco LS-55WA erbjuder verkligen en funktion som säkerligen kommer att tilltala musikälskare. Förutom att spela vinyl som vilken annan skivspelare som helst, kan den direkt digitalisera skivor i mp3-format på en USB-nyckel för att behålla de som är lite för skadade, eller helt enkelt för att låta användarna ta med sig sina favoritlåtar överallt.

En elegant och modern skivspelare

Designmässigt kombinerar skivspelaren sin modernitet med en elegant trälook och ett dammskydd som tillval, medföljer. Den har inbyggda stereohögtalare och en inbyggd phono-förförstärkare med RCA-utgångar, för direkt anslutning till en mixer eller förstärkare.

Lenco LS-55WA har också Bluetooth-anslutning för att ansluta till andra enheter eller anslutna högtalare samt den berömda USB-porten som även låter dig spela musik förutom att koda den. Skivspelaren LS-55WA finns tillgänglig för 135 euro på den officiella Lenco-webbplatsen och hos partneråterförsäljare.

Om samma ämne:
Amazon lanserar vinyl med en månatlig “Vinyl of the Month Club”-box

Källa: Lenco

Relaterade Artiklar

Back to top button