Framtidens batterier kommer just nu: världen förändras med oändlig energi

Stöd konceptet att energi kan produceras på ett sätt obegränsat, det är helt malplacerat. I själva verket finns det inget sätt att göra detta, eftersom även de lösningar som tidigare kunde ha varit mer benägna till denna process har förkastats a priori.

Konceptet det handlar om alltså obegränsad energi är inte genomförbart, åtminstone med de verktyg som mänskligheten nu har. det finns många sannolikheter som har lanserats, såsom kärnfusion eller kanske många andra maskiner, som också skulle inkludera en elektromagnetisk motor stor.

Energi utan gränser: du kan inte på något sätt, här är också en lösning som skulle röra grafenbatterier

Många röster skulle tala om möjligheten för en elektromagnetisk motor att kunna producera fri och obegränsad energi. Det du läser på webben är dock helt falskt, eftersom metod angivna skulle kunna bidra till att producera mer energi men inte på ett obegränsat sätt.

Någon skulle dock enträget tala om en helt annan lösning, som för tillfället skulle vara designad för mobila enheter. De batterier Litiumjonbatterier har visat sig ha mer otrygghet än man tidigare trott och av denna anledning skulle de kunna bytas ut inom en mer eller mindre avlägsen framtid. Alla med enheter al grafenett material som skulle kunna ge en autonomi på en hel vecka till batterierna.

Det skulle också ta några sekunder att ladda om dem, vilket skulle leda till en ny nivå av autonomi. För tillfället kostar lösningen för mycket och av denna anledning måste vi vänta på nyheterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button