Fractal Design avslöjar sina välkända Torrent Compact och Torrent Nano-fodral

Fractal Torrent Compact och Torrent Nano © Fractal Design

Med PC-fodral Torrent Compact och Torrent Nano, Fractal Design har för avsikt att erbjuda det bästa när det gäller kylning.

Två nya modeller i olika storlekar för Torrent-sortimentet, som sätter oddsen på sin sida för att hålla det de innehåller så fräscht som möjligt.

En liten fläkt av frisk luft

Låt oss börja med den minsta nya i sortimentet, lämpligen kallad Torrent Nano. Trots sin längd på 41 cm, 22 cm på bredden och 37 cm på höjden lovar detta fodral i mITX/mDTX-format för sin storlek ett optimerat luftflöde med små lök.

Detta involverar särskilt ett öppet galler framtill som består av en 180 mm Dynamic PWM-fläktstämplad Fractal Design med bevisad effektivitet många gånger om. För att imponera på galleriet finns en Prisma RGB-variant. Runt omkretsen har huset lättåtkomliga dammfilter för rengöring fram och bak.

Inuti saknar Torrent Nano inte utrymme, trots sin ringa storlek. Den kan verkligen enkelt rymma tre grafikkort med en längd på 33 cm tack vare dedikerade fästen. På samma sätt kan specialdedikerade fästen rymma två 2,5″ SSD:er.

Om luftflödeskylningen inte är tillräcklig har Torrent Nano ett integrerat stöd för en vattenkylningstank. Äntligen har den högra delen av fodralet allt du behöver för perfekt kabelhantering via en avtagbar panel.

Kompakt kylning

Sedan kommer dess storebror, Torrent Compact, kompatibla E-ATX/ATX/Mini-ITX/SSI-CEB. Med sina 45 cm på längden, 22 cm på bredden och 46 cm på höjden erbjuder detta fodral ännu mer utrymme för att låta komponenterna andas, men alltid med ett perfekt optimerat luftflöde som ledord. .

Med tanke på dess större höjd kan den rymma ytterligare en 180 mm fläkt (stämplad Fractal Design) framtill. För övrigt är designen på Torrent Compact mer eller mindre densamma som den hos sin lillebror, men nödvändigtvis mer effektiv i vad den vill åstadkomma.

Dessa två nya modeller i Torrent-serien erbjuds i olika färger, med möjlighet att byta ut den vänstra panelen med ett härdat glasfönster. Torrent Nano- och Torrent Compact-lådorna är redan tillgängliga från edsvurna återförsäljare, respektive från 149,90 och 169,90 euro.

Källa: Fractal design

Relaterade Artiklar

Back to top button