Foundation: goda nyheter för fans av Apple TV+-serien

Foundation © Apple TV+

Anpassningen av Isaac Asimovs kultverk kommer att berättiga till en säsong 2, vilket Apple officiellt bekräftar i ett pressmeddelande.

Avsnitt 4 av säsong 1 är tillgängligt sedan fredagen den 8 oktober på Apple TV+.

Säsong 2 av Foundation har redan beställts av Apple TV+

Starten av denna första säsong, som avslutas den 19 november för totalt tio avsnitt, verkar tillfredsställa Apple TV+-chefer. Matt Cherniss, programchef för SVoD-tjänsten, sa: Vi var så glada att se tittare runt om i världen omfamna denna fängslande, spänningsfyllda och hisnande resa som är Foundation “.

Producenten och manusförfattaren David S. Goyer gav å sin sida några detaljer om vad som skulle hända i denna andra säsong: ” Med säsong 2 kommer vår publik att få möjlighet att lära sig mer om Asimovs världar och karaktärer, inklusive Hober Mallow och Bel Riose. “. Och för att tillägga: Vi har ett långsiktigt projekt med Foundation och jag är tacksam mot mina partners på Apple och Skydance för att de litade på mig med denna episka historia. “.

“Långsiktigt” faktiskt sedan David S. Goyer tidigare har deklarerat att han tänker sig inte mindre än åtta säsonger totalt. Det måste sägas att Foundation-cykeln är massiv och att 80 avsnitt förmodligen inte kommer att vara för mycket.


Om samma ämne:
Foundation på Apple TV+: skulle serien ha vad som krävs för att bli lika kult som Asimovs verk?

Källa: Äpple

Relaterade Artiklar

Back to top button