FOTOR: Gratis fotoredigeringsapp för Windows 10

Alla bildredigerare behöver inte vara det photoshop men om du letar efter ett snabbt och roligt sätt att förbättra dina foton och lägga till några unika och snygga effekter, bör du prova Fotor(Foto) . Han erbjuder en ansökan UWP för Windows 10/8.1 .

Fotor Bildredigeringsapp(Fotoredigeringsapp) för Windows 10

Fotor är ett väldesignat bildredigeringsverktyg som erbjuder en mängd coola filter och verktyg för att anpassa dina foton innan du laddar upp eller delar dem. Det moderna gränssnittet för detta bildredigeringsverktyg är väl lämpat för enheter med Windows 8 och ger dig en intressant bildredigeringsupplevelse. Förutom att vara ett snabbt och enkelt verktyg, Fotor innehåller alla vanliga bildredigeringsfunktioner som ramar, fotocollage och effekter.

Alternativ ” Redigera”(Redigeringsalternativ) öppnas ” fotografisk film(Camera Roll) ” och andra mappar på din PC som lagrar dina favoritbilder. Du kan dra en bild till redigeraren och använda avancerade redigeringsfunktioner som att lägga till ramar, lägga till text, beskärning, scener, specialeffekter, förbättring med ett klick och tilt-shift. Dessa alternativ hjälper dig att redigera foton kreativt utan att ha någon erfarenhet av fotoredigering. Verktygsfältet är uppdelat i två delar, en som visar huvudverktygen och den andra visar detaljerade funktioner.

Verktyget innehåller nästan alla funktioner du behöver för imponerande bildredigering, till exempel:

 • Scener – erbjuder olika effekter för ditt foto som markering, mörkare, skugga, moln, etc.

  bild 10

 • Redigera – Öppnar olika justeringsalternativ som kontrast/ljusstyrka, mättnad, temperatur, nyans, etc.

  bild 9

 • Beskär – låter dig beskära bilden till önskat bildförhållande. Alternativ Räta ut(Räta ut)” hjälper dig att beskära bilden i olika vinklar.

  foto 3

  foto 6

 • Effekter – Det här alternativet öppnar olika effekter för dina foton som svartvitt, Klassisk(klassisk), Lomo(Lomo), mörka hörn(Mörka hörn) etc.

  foto 4

 • Tilt-Shift – Denna funktion erbjuder finjustering av dina foton. Du kan välja fokusområdet för ett foto så att de omgivande områdena blir suddiga, vilket markerar fokusområdet. Den erbjuder mycket anpassning via tilt shift-vinkel, radiestorlek och bländarstorlek.

  foto 2

  foto 7

 • Text och gränser – erbjudanden(Borders-Offers) en standardsamling av ramar och textinmatningsalternativ för dina foton. Även om antalet tillgängliga teckensnitt är begränsat, kan textdekorationsfunktionen förbättra dina bilder avsevärt.

  foto 5

bild 8

Rent generellt, Fotor är ett bra ställe att börja om du letar efter ett intressant och funktionsrikt bildredigeringsverktyg för Windows PC. Detta gratisverktyg hjälper dig att skapa mycket attraktiva bilder och collage med ett mycket enkelt gränssnitt.

Du kan ladda ner det kostnadsfria verktyget här(här).

Cool Photo Effects är en liknande app som du kanske är intresserad av.(Cool Photo Effects är en liknande app som kan intressera dig.)

Gå hit om du letar efter gratis fotoredigeringsprogram för Windows PC.

Alla bildredigerare måste inte vara Photoshop, men om du letar efter ett snabbt, roligt sätt att förbättra dina foton och lägga till några unika och snygga effekter, bör du kolla in Fotor. Den erbjuder en UWP-app för Windows 10/8.1.

Fotor Bildredigeringsapp för Windows 10

Fotor är ett fint utformat bildredigeringsverktyg som erbjuder många intressanta filter och verktyg för att anpassa dina bilder innan du laddar upp eller delar dem. Det moderna gränssnittet för detta bildredigeringsverktyg passar bra till Windows 8-enheter och ger en intressant bildredigeringsupplevelse. Förutom att vara ett snabbt och enkelt verktyg, innehåller Fotor alla vanliga bildredigeringsfunktioner som ramar, fotocollage och effekter.

foto 1

De redigeringsalternativ drar upp kamerarullen och de andra mapparna på datorn där du har dina favoritbilder. Du kan dra en bild till redigeraren och använda de avancerade redigeringsfunktionerna som att lägga till ramar, lägga till text, beskära, scener, specialeffekter, förbättra en enda tryckning och tilt-shift. Dessa alternativ hjälper dig att redigera dina foton kreativt utan att ha någon expertis inom fotoredigering. Verktygsfältet är uppdelat i två sektioner där ett avsnitt visar grundläggande verktyg och det andra visar detaljerade funktioner.

Verktyget innehåller nästan alla funktioner som krävs för en imponerande bildredigering som-

 • Scener – erbjuder olika effekter för ditt foto som bakgrundsbelyst, mörkare, skugga, moln, etc.

  bild 10

 • Redigera – öppnar olika justeringsalternativ som kontrast/ljusstyrka, mättnad, temperatur, nyans, etc.

  bild 9

 • Beskär – låter dig beskära bilden i önskad proportion. Alternativet Räta ut hjälper dig att beskära bilden i olika vinklar.

  Foto 3

  foto 6

 • Effekter – det här alternativet öppnar olika effekter för dina foton som svartvitt, klassiskt, lomo, mörka hörn, etc.

  foto 4

 • Tilt-Shift- Denna funktion erbjuder finkornig justering av dina foton. Du kan välja fokusområdet för fotot så att det omgivande området blir suddigt och markerar det fokuserade området. Den erbjuder många justeringar via tilt shifts vinkel, radiestorlek och bländarstorlek.

  foto 2

  foto 7

 • Text och ramar- Erbjuder standardsamling av ramar och textinmatningsalternativ för dina foton. Även om det finns ett begränsat antal teckensnitt tillgängliga, låter textdekorationsfunktionen dig förbättra dina bilder bra.

  foto 5

bild 8

Sammantaget är Fotor ett bra ställe att börja om du letar efter ett intressant bildredigeringsverktyg med flera funktioner för din Windows-dator. Detta gratisverktyg hjälper dig att skapa några mycket attraktiva bilder och collage med ett mycket enkelt gränssnitt.

Du kan ladda ner det kostnadsfria verktyget här.

Gå hit om du letar efter gratis fotoredigeringsprogram för Windows PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button