Forza Horizon 5: slagen av Battlefield 2042 vinner för tillgänglighet istället

Med lanseringen av Battlefield 2041, Forza Horizon 5 har tappat positioner i rankningen av de mest spelade och populära spelen. Det betyder absolut inte att dess kvalitet inte är hög, tvärtom, det verkar som att den är superuppskattad, till skillnad från titeln Electronic Arts som istället får en hel del negativ kritik. Men det som är i nyheterna idag är att spel också kan bryta barriärer. I själva verket är det just titeln på Xbox Game Studios att vinna för tillgänglighet till förmån för funktionshinder.

Forza Horizon 5: nominerad till The Game Awards 2021 som det bästa spelet för tillgänglighet

Det här är nyheterna som vi gillar, eller snarare, som alla gillar. Forza Horizon 5 i själva verket är det bland spelen som nominerades för The Game Awards 2021 för bästa tillgänglighet. En grundläggande aspekt för dig med funktionsnedsättning och som vill njuta av en så vacker och övertygande titel.

Priset för årets bästa spel kan delas ut med fullständiga rättigheter. Gjord nästan till perfektion, laget av Xbox Game Studios har lyckats producera ett helt otroligt videospel som är så populärt bland alla spelare i världen. Utöver detta bör dock noteras att tillgängligheten också är bland de bästa.

För att understryka denna mycket viktiga aspekt, ofta bortglömd, var föreningen Alla kan som, som namnet antyder, strävar efter att hjälpa människor med handikapp för att kunna njuta av de bästa tv-spelen. I en tweet firade han den stora omsorgen och uppmärksamheten hos Forza Horizon 5 bara om hans tillgänglighet:

“”.

Kort sagt, den helt nya Forza Horizon 5 vi gillar det för hur det är gjort, det råder ingen tvekan om det, men nu gillar vi det ännu mer eftersom alla kan leka med det och ingen kan spela det TV-spel är utesluten. Goda nyheter finns och vi förmedlar dem gärna. Vem vet, efter den här artikeln kommer du att kunna spela den här titeln och känna smaken av seger även om du inte når förstaplatsen i loppet.

Relaterade Artiklar

Back to top button