Förvandla din dator till en Smart TV med de nya Samsung-skärmarna

En ny skärm lanserad av Samsung ger omedelbar tillgång till populära streamingplattformar och mer!

Samsung: Från PC till Smart Tv

Samsung vill göra vår dator lite mindre tråkig tack vare lanseringen av sitt nya sortiment av M8 monitor. Dessa skärmar som tydligt verkar ha hämtat inspiration från Apples senaste iMac, ansluter inte bara till din Windows 10 stationära PC eller bärbara dator för den dagliga dosen av e-post och spel, utan erbjuder också full tillgång till tjänster som Disney +, Apple TV + och Netflix. Allt detta tack vare displayerna utrustade med Wifi-anslutning integrerad fjärrkontroll i TV-stil medföljer i paketet.

Dessa extra bonusar är avsedda att hjälpa denna bildskärm att kännas som en riktig TV när arbetsdagen är klar.

Samsung är inte främmande för att producera bildskärmar som kan förvandlas till en TV. Den här gången förvånar det oss dock med en elegant och raffinerad design.

När den lanseras inom de närmaste veckorna kommer 32-tumsskärmen M8 att finnas tillgänglig i vitt, solnedgångsrosa, dagsblått och vårgrönt och det är inte allt eftersom den även levereras med ett tillbehör som heter SlimFit Cam.

Denna minikamera dyker upp längst upp på skärmen så att du kan ringa de där viktiga videosamtal mellan vänner och arbete. Den har också några smarta uppdateringar, inklusive funktioner för ansiktsspårning och autozoom som snabbt identifierar en persons ansikte och ser till att de alltid är perfekt inramade.

Det finns även högkänsliga Far Field Voice-mikrofoner, som ger omedelbar tillgång till personliga assistenter som t.ex Bixby och Amazon Alexa.

Samsung hävdar att mikrofonerna använder funktionen Always On Voice, som visar konversationsinformation på skärmen när Bixby är aktiverat.

Andra intressanta funktioner inkluderar adaptiv bildteknik. Den här funktionen hjälper till att förbättra tittarens komfort genom att automatiskt justera skärmens ljusstyrka och färgtemperatur.

Relaterade Artiklar

Back to top button