Första emulatorn för Nintendo Switch för PC, har Yuzu meddelat

Det bör noteras att för några månader sedan, trots informationen som cirkulerade på Internet, varnade vi dig för att emulatorerna vi hade pratat om för nintendo-switch ovannämnda hade fel, vilket vi just lärt oss kommer att ändras snart. Vi säger detta eftersom skaparna av Citra 3DS som många av er kommer ihåg var utvecklarna som gjorde tillgängligt för alla vad som för det mesta är den bästa emulatorn för nintendo konsol 3DS, har precis annonserat en ny programvara liknande, men i det här fallet för växla .

Denna nya emulator kommer att få namnet på Yuzu så vi kan säga att den nämnda Yuzu kommer att vara den första fullt fungerande Nintendo Switch-emulatorn för pc-plattform .

Man måste komma ihåg att konsolen som sådan först släpptes för cirka 10 månader sedan, vilket var tiden som gick för den första emulatorn för dator av det kommer att tillkännages, något riktigt intressant, mer så om vi tar hänsyn till den enorma framgången med detta spelenhet .

Yuzu kommer att bli den första PC-emulatorn för Switch

På detta sätt regelbundna användare av detta plattformen kommer att vara ser säkert fram emot att få några av de mest framgångsrika titlarna på Nintendo-konsolen, vi pratar om spel som t.ex. The Legend of Zelda: Breath of the Wild Var super mario odyssey bland många andra exempel.

Med allt och med det, från vad vi lärde oss för bara några timmar sedan tack vare meddelande från skaparna av Citra 3DS, det är en projekt som, även om det redan har meddelats, för närvarande är i sin helhet utveckling . Därför är det fortfarande några månader kvar användare av PC för att använda de ovannämnda titlarna kommer att kräva lite tålamod.

Faktum är att detta är en emulator som till och med har sin egen konto Twitter som förresten, bara några timmar efter lanseringen, redan har fler prenumeranter än Citra honom samma vilket visar betydelsen av det senaste tillkännagivandet. Att säga att även om det är i sin linda, den emulator kommer vara öppen källa och dess utveckling kan följas via detta Twitter-konto, som nämnts av ADSLZone . Slutligen kommer vi också att säga att det utvecklas i C++ och kommer att vara tillgängligt för windows system , Mac OS och linux .

Relaterade Artiklar

Back to top button