Försäljningsvarning! AirPods och AirPods Pro till sitt lägsta pris någonsin

Apple AirPods är på modet, men deras höga prislappar avskräcker många musikälskare. Goda nyheter: Amazon har precis sänkt priserna på tre olika typer av AirPods. Den här Apple AirPods-rean betyder att du kan få tag i dessa eftertraktade öronsnäckor till deras lägsta priser.

Kanske håller rädslan för att förlora en eller båda hörsnäckorna dig tillbaka. Apples Find My-app använder GPS och Bluetooth för att spåra alla förlorade AirPods – och en uppdatering hjälper dig att hitta dem på ett ögonblick. Tryck eller klicka här för ett smart sätt att hålla reda på dina AirPods.

Vanligtvis säljs andra generationens AirPods för $129,99. Nu kan du få dem på Amazon för under $100. Det är det lägsta priset du kan hitta. Du kan också ta AirPods Pro med snygga laddningsfodral för under 175 $.

Köp nu för att få dessa statussymboler till superlåga priser

Ett av de bästa sätten att spara pengar på teknik är att ta tag i en äldre modell. Teknikföretag driver ständigt ut nya saker med snygga klockor och visselpipor. De vill vrida ur dig så många öre som möjligt.

Således lägger de ut nya prylar för att ersätta de gamla. Men eftersom de ständigt överträffar sig själva är även deras föråldrade enheter högteknologiska och värdefulla.

Det är vad vi ser med den här försäljningen. Apple kom ut med sin tredje generation AirPods i oktober förra året. Detta betyder att de flesta människor strömmar till det nyaste, glänsande alternativet – även om andra generationens AirPods fungerar lika bra.

Den enda skillnaden? De senaste AirPods har trådlös laddning och flerpunkts Bluetooth-anslutning. Men om du bara behöver AirPods för att lyssna på musik, poddsändningar och mer, prova detta pengarbesparande trick genom att köpa dessa andra generationens AirPods.

Apples beslut att skapa en tredje generation av AirPods fungerar till din fördel. Det betyder att du kan dra fördel av branta försäljningar som denna. Vanligtvis säljer dessa bad boys för $159. Köp nu och du sparar $60. Det betyder att du sparar 38 %!

Vill du ha något lite finare? Här är ytterligare ett bra fynd i Amazons Apple AirPods-rea

Kanske vill du ha hörsnäckor med fler funktioner, men du vill inte slösa med pengarna för tredje generationens AirPods. Gå i så fall med proffsen. Tja, Apple AirPod Pros.

De är en total uppgradering. De har brusreducering och adaptiva EQ-funktioner. Du får bättre ljudkvalitet än vanliga AirPods – åh, och de är också vattentäta. Du får också det trådlösa MagSafe-kompatibla laddningsfodralet.

Köp nu och få dem för under $175, vilket vanligtvis kostar $249. Det betyder att du kan spara hela $75!

Genom att klicka på våra länkar stödjer du vår forskning. Som Amazon Associate tjänar vi en liten provision på kvalificerade köp. Rekommendationer är inte en del av några affärsincitament.

Relaterade Artiklar

Back to top button