Försäljning: POCO X3 Pro-smarttelefonen sjunker till mindre än 200 €!

Valsen av kampanjer fortsätter på AliExpress med idag en kampanjkod som låter dig få Poco X3 Pro för mindre än 200€, 197€ exakt istället för 280€. Med dessutom en leverans från Spanien, så snabbt och säkert utan tullavgifter.

Xiaomi Poco X3 Pro bp

POCO X3 Pro med två ord:

  • 33W snabbladdning på 1 timme
  • Autonomi på en och en halv dag
  • 8 GB RAM, 256 GB minne

Se erbjudandet på POCO X3 Pro för 197€ på AliExpress

POCO X3 Pro, en mycket intressant smartphone

Genom att använda koden POCO38 i korgen kommer du att kunna få denna mycket bra lilla smartphone för endast 197€. Detta är ett tidsbegränsat erbjudande, så om du är intresserad, tveka inte att använda det nu. Dessutom skickas den från Spanien så mottagningen bör vara snabb.

Prestandan hos POCO X3 Pro är värd den för ett flaggskepp från 2020, så att få den för det här priset är ett riktigt fynd. Speciellt eftersom detta är versionen med mest lagringsutrymme tillgängligt, nämligen 256 GB. Då det inte finns någon möjlighet till förlängning via microSD-kort är detta en betydande tillgång. .

Lågt pris och hög prestanda

Med sin 6,67″ LCD-skärm ligger POCO X3 Pro bra i handen och erbjuder en fin touchyta. Idealisk för streaming av filmer och serier. Speciellt eftersom det går att växla till 120 Hz för att få en förbättrad flytbarhet, t.o.m. om det här alternativet kommer att svälja smartphonens autonomi.

Vid normal användning kretsar den faktiskt runt en och en halv dag. I 120 Hz-läge med samma användning kan du räkna med en stor dag. Processorn är en octa-core 860 2,96 Hz Snapdragon med en Qualcomm Adreno 640 GPU.

De fyra bakre sensorerna på 48 MP, 8 MP, 2 MP och 2 MP låter dig ta foton och filma i en maximal upplösning på 4K med 30 bilder per sekund. Den främre delen är utrustad med en 20 Mpx-sensor för att ta vackra selfies.

Se erbjudandet på POCO X3 Pro för 197€ på AliExpress

Lär dig smarttelefonerna för att välja bättre

Clubic erbjuder dig ett valfritt verktyg som hjälper dig att välja din smartphone. Detta är en köpguide åtföljd av en jämförelse som ger en överblick över vad som just nu görs. Detta uppdateras regelbundet så att du kan vara uppdaterad om releaser.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button