Försäljning: DJI-stabilisatorn för smartphones är till ett knockdown-pris

Om du behöver ett pålitligt och framför allt väldigt ergonomiskt tillbehör för att ta bilder på semestern, då har du kommit till rätt plats.

stabilisator

Här är vi med DJI Osmo Mobile 5-stabilisatorn som för närvarande påverkas av en fantastisk kampanj som en del av sommarrean. Det är dags att berätta hur du kan dra nytta av det.

Se alla reaerbjudanden

DJI Osmo Mobile 5 stabilisator i korthet

  • Lättmonterad stabilisator med integrerad förlängningsstång
  • En ultrakompakt design
  • Förbättrad stabilisering jämfört med tidigare modeller

Låt oss börja med priset på denna DJI OM 5-stabilisator för smartphones, som sjunker till €129,99 istället för €159 normalt.

Hitta DJI OM 5 stabilisator för 129,99 € på Amazon

En stabilisator som drar fördel av försäljningen

Vi fortsätter vår fyndjakt under sommarens sista timmar. Återigen gläder Amazon oss med denna -19 % minskning på stabilisatorn DJI Osmo Mobile 5. Detta extremt praktiska tillbehör för alla blivande videofotografer är nu mycket billigare än vanligt.

Innan du skaffar det bör du veta att hemleverans eller hämtningsställe förblir gratis i alla fall. Betalning i fyra omgångar utan kostnad (dvs. 32,25 € per delbetalning) är också till för att göra ditt liv enklare. Vad gäller garantin så gäller den i två år.

DJI OM 5: Ta dina bästa bilder

Som namnet antyder är denna stabilisator avsedd för mobiltelefoner. När din mobil väl har placerats på den plats som är avsedd för detta ändamål kommer du att kunna ta bilder eller till och med spela in videor under bästa möjliga förhållanden. Tack vare den integrerade förlängningsbaren kommer du att kunna täcka ett större område och därför ta selfies med så många vänner som möjligt vid din sida. Montering av tillbehöret görs på ett ögonblick för instinktiv användning.

Dessutom, för att få ultralyckade bilder, kommer DJI OM 5 automatiskt att känna igen din miljö för att erbjuda dig mer passande element för varje tagning. En annan bra poäng, ActiveTrack 4.0-tekniken gör det möjligt att följa motiv med ökad stabilitet och smidighet. Slutligen kommer en treaxlig motor också att slutföra stabiliseringen. Kort sagt, du kommer inte att missa något foto eller video med den här enheten.

DJI Osmo Mobile 5 © DJI

Hitta DJI OM 5 stabilisator för 129,99 € på Amazon

Stabilisera din favoritmobil

Och om du, förutom stabilisatorn, letar efter en telefon med bra bilder, kommer denna jämförelse av de bästa smartphones för tillfället att kunna hjälpa dig.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button