Försäljning: detta externa Samsung-batteri med induktionssnabbladdning är nästan given

Idag erbjuder vi dig ett dubbelerbjudande som låter dig lämna med ett 10A induktionssnabbladdningsbatteri från Samsung för endast 9,99 €. Det är inte mycket komplicerat att göra, allt förklaras här.

externt batteri samsung 10A.jpg

Samsung 10A-batteriet i två ord:

  • Kan ladda två produkter samtidigt
  • Kapacitet 10 000 mAh
  • Trådlös kompatibel med Galaxy S10e, S10, S10+ och Galaxy Watch Active

Se erbjudandet på Samsung 10A-batteriet för 29,99 € hos Boulanger

Ett externt batteri med flera användningsområden

Samsung 10A-batteriet som erbjuds här visas, utanför rea, för 59,99 €. För tillfället erbjuder Boulanger det för endast €29,99, vilket redan är en mycket bra affär. Men utöver det kan du på Samsungs webbplats begära en återbetalning på 20 € genom att fylla i lämplig fil. I slutändan har du bara betalat för ditt batteri 9,99 €.

Detta är ett batteri med en total kapacitet på 10000 mAh. Den har två USB-portar för att ansluta två enheter samtidigt såklart. Och om du har en kompatibel smartphone eller smartklocka är det till och med möjligt att använda induktiv laddning.

Ett litet och lätt externt batteri

Det externa batteriet med induktionsladdning från Samsung är en kompakt modell som endast mäter 149,93 x 70,8 x 15,09 mm för endast 234 gram. Om du vill använda snabbladdning, motsvarande 27 W, får du inte ansluta någon annan enhet till det externa batteriet.

Om du har en Qi-kompatibel enhet kan du sätta den på den för att ladda den utan att behöva krångla med en sladd. Uteffekten är 2 A. Och med tanke på dess autonomi kan du ladda en smartphone helt med ett 5000 mAh batteri två gånger.

Se erbjudandet på Samsung 10A-batteriet för 29,99 € hos Boulanger

Jämför Power Banks

Clubic inbjuder dig att läsa sin artikel om de bästa externa batterierna för tillfället. Induktiv eller inte, enkel laddare eller med flera portar, snabbladdning… Det finns lika många kriterier som det finns användare. Det är upp till dig att jämföra de olika modellerna för att hitta den som passar dig.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button