Försäljning: det är den stora comebacken av Fnac Jackpot e-presentkort

Fnacs Jackpot E-presentkort gör comeback några dagar innan slutet av 2022 års vinterrea! Dessa berömda virtuella kort kan låta dig spara upp till 90 euro.

ecarte_fnac

Fnac Jackpot e-presentkort med två ord:

  • Gäller på aktuella kampanjerbjudanden
  • Kort som ska användas före 28 februari 2022
  • En maximal besparing på 90 euro

Se erbjudandet Fnac/Darty e-presentkort

Fnac Jackpot e-kort: virtuella kort är tillbaka för första delen av försäljningen

Vinterrean 2022 avslutas tisdagen den 8 februari och vid detta tillfälle har Fnac bestämt sig för att sätta tillbaka sina berömda Jackpot E-presentkort online för att spara pengar.

Under denna fredag, den 28 januari, erbjuder skylten alltså två olika kampanjer på kort som är billigare jämfört med deras initiala värde.

Konkret kommer kunderna att ha 60 euro att spendera för ett kort köpt för 50 euro och 150 euro för ett kort köpt för 130 euro. Totalt går det att spara 90 euro eftersom Fnac tolererar köp av max 3 kort per summa (se skärmdump nedan).

Cyber ​​​​Monday Jackpot e-presentkort © Fnac

Villkoren för Jackpot E-cards erbjuder

Erbjudandet gäller för alla kunder och inom gränserna för tillgängliga lager som tillhandahålls av Fnac. Endast en beställning kommer att beaktas per kundkonto och per IP-adress.

Kunderna måste sedan använda sina virtuella kort, en eller flera gånger, före måndagen den 28 februari 2022 inklusive. För information kan korten kombineras med aktuella erbjudanden, på Fnacs hemsida (exklusive pressprenumerationer, fotoutskrifter och Marketplace) och i Fnac/Darty-gruppens butiker.

Slutligen indikerar Fnac att de virtuella korten inte kan bytas ut, säljas vidare eller återbetalas, inte ens delvis. Och de kan inte ersättas eller återbetalas i händelse av utgång.

Se erbjudandet Fnac/Darty e-presentkort

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button