Försäljning 2022: solglasögon med Bose integrerade hörlurar och mikrofon på -56%!

Kombinera affärer med nöje genom att falla för detta par solglasögon signerade Bose med det speciella att vara utrustad med hörlurar och en mikrofon för att lyssna på din musik och ringa dina samtal i handsfree-läge.

glasögon-bose

Med Bose Frames Rondo kommer du att ha en unik stil med spjutspetsteknik. Och speciellt utan att betala för mycket för dem eftersom de för närvarande ligger på -56% hos Darty.

Se alla reaerbjudanden

Bose Frames Rondo i ett nötskal:

  • Kategori 2 skydd
  • UV400 skydd
  • UVA- och UVB-filter

För att dra nytta av en unik stil, gå till Darty där du kan beställa Bose Frames Rondo för €99,99 istället för €229,99.

Hitta Bose Frames Rondo för 99,99 € hos Darty

Mer än halva priset för en Bose 2-i-1-produkt

Det är en originalprodukt som erbjuds idag på rea. Ett par solglasögon/Bluetooth hörlurar från Bose. Men priset är väldigt intressant och förtjänar en titt: endast 99,99 € istället för 229,99 € för denna innovation hos Darty, det finns något att frestas.

Och om din butik har det i lager kan du till och med hämta det inom en timme efter att du har lagt din beställning. Så du kommer att vara redo för återkomsten av soliga dagar trots den nuvarande gråheten. För efter regnet kommer det fina vädret!

Ta samtalet i Bose-glasögon

Bose börjar med solglasögon för att ge din sommar en touch av teknik. Frames Rondo är i själva verket anslutna hörlurar utrustade med mikrofon för att kunna ringa i handsfree-läge.

Kommandona görs via knappen på höger gren där du kan trycka, som en spion. Den är också taktil och genom att röra den kommer du att kunna justera volymen i öronen.

Glöm inte att ladda ner Bose Music-appen för att konfigurera, para ihop och uppdatera dina glasögon om det behövs. Observera att autonomin för dessa glasögon uppskattas till cirka 5h30, med en rimlig användningstid för hörlurarna och telefonfunktionen.

Bose Frames Rondo © Bose

Hitta Bose Frames Rondo för 99,99 € hos Darty

Föredrar du mer traditionella hörlurar?

Om svaret är ja, föreslår vi att du konsulterar vårt urval av hörlurar som finns tillgängliga på Clubic. Den samlar de modeller som testats av redaktionen med sajtens betyg och åsikter, allt kompletterat med en topp 3 där du kan välja med slutna ögon.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button