Försäljning 2022: här är ett otroligt pris för Roborock S7!

När försäljningen är i full gång och sommaren börjar, blir det mycket mer tillgängligt att skaffa en robotdammsugare för att slippa hushållssysslor med detta erbjudande från AliExpress.

roborock-s7

Som en del av försäljningen erbjuder AliExpress-webbplatsen verkligen att köpa den utmärkta Roborock S7 till ett mycket bra pris!

Se alla AliExpress-erbjudanden

Roborock S7 i ett nötskal

  • Kompromisslös rengöringseffektivitet
  • Smart navigering
  • Stor autonomi

Priset på Roborock S7 är faktiskt bokstavligen brutet på AliExpress, närmare bestämt till €359,11 tack vare koden 22ETE40.

Hitta Roborock S7 för 359,11 € på AliExpress

Mycket trevlig kampanj på Roborock S7

Det här erbjudandet på Roborock S7 för 359,11 € tack vare koden 22ETE40 erbjuds av AliExpress, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem beräknad den 5 juli.

Roborocks förträfflighet för att städa ditt hus

Om du vill rädda dig själv slitet med hushållssysslor, leta inte längre med detta erbjudande på en robotdammsugare från Roborock, ett märke vars rykte inte längre är att bevisa i fält, modell S7.

Det som skiljer den från andra modeller i sin klass är dess förmåga att inte bara dammsuga effektivt, utan också att skrubba och tvätta golvet för att ta bort de mest envisa fläckarna. Detta säkerställs av en ljudteknik som gör det möjligt att skura golvet upp till 3000 gånger per minut, för att vara säker på att ingen fläck kommer att motstå.

Roborock S7 drar också nytta av intelligent navigering tack vare en ultraljudssensor som gör att den kan undvika hinder och justera sin rutt i farten. När man närmar sig en matta eller annan upphöjd plan yta kommer dammsugaren automatiskt att jämna ut sig själv för att fortsätta sitt uppdrag. Vid behov kan allt detta enkelt konfigureras med en dedikerad applikation.

För att undvika att förstöra någonting drar den nytta av en stor autonomi som gör att den kan utföra sina uppgifter så länge som möjligt.

Roborock S7 + tippstation © Roborock

Hitta Roborock S7 för 359,11 € på AliExpress

Om denna korta beskrivning inte övertygade dig, hitta vårt test av Roborock S7, som fick det mycket fina betyget 9/10!

Hitta den robotdammsugare du behöver med vår jämförelse

Innan du tar del av detta särskilt intressanta erbjudande från Rakuten, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2022, för att se om Roborock S7 verkligen lever upp till sitt mycket goda rykte.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button