Föreviga dina minnen med Polaroid Now-utgåvan The Mandalorian till ett galet pris

Det har gått flera år sedan instant-kameror är tillbaka på modet, Polaroid i spetsen för tråden, med här en kampanj på en modell i färgerna i Disney+-serien The Mandalorian.

Polaroid Now The Mandalorian © Polaroid

Skäm bort dig själv genom att falla för en officiell Polaroid-instantkamera i färgerna från Mandalorian, hjälten i serien som kommer från Star Wars-universumet.

The Polaroid Now The Mandalorian i ett nötskal:

  • Autonomi för 120 skott
  • Bildstorlek 79 x 79 mm
  • 102,35 mm maximal brännvidd

Det är en mycket trevlig kampanj att hitta just nu på Fnac, där Polaroid Now The Mandalorian visas för endast €59,99 istället för €129,99.

Hitta Polaroid Now The Mandalorian för 59,99 € på Fnac

En utmärkt polaroid på -54% i Star Wars färger

Gillar du fotografering och Star Wars? Fnac erbjuder dig att kombinera dina två passioner inom samma enhet med Polaroid Star Wars The Mandalorian som för närvarande säljs för endast 59,99 € istället för 129,99 € på sin webbplats.

Den kommer med fotopapper i färgerna som karaktärerna från Disney+-serien, men du kan absolut lägga klassiskt papper. Dess färger påminner också om mandalorianens färger samtidigt som de är sober och eleganta. Och fortfarande med den här peka-och-skjut-tekniken.

En användning kunde inte vara enklare av fotot

Polaroiden hade sin storhetstid på 70- och 80-talen innan den försvann från radarn för att resa sig ur askan som Phoenix i början av 2010. Idag är de helt och hållet en del av landskapet och är till och med ett måste för vintageälskare.

Så är det också med Star Wars, som nu upplever en lavin av mer eller mindre kvalitativa filmer och serier, med The Mandalorian som tydligt har förfört allmänheten. De två möts på denna smala, eleganta enhet som kan få ut dina bilder på några sekunder.

Den fungerar på batteri med en autonomi som kan mata ut 120 bilder. Den drar nytta av en dubbelexponering med ett autofokussystem via 2 fasta fokuszoner: 0,55m-1,3m och 0,6m-oändlighet med autofokus. Och den är kompatibel med i-Type och 600 film.

Polaroid Now The Mandalorian © Polaroid

Hitta Polaroid Now The Mandalorian för 59,99 € på Fnac

Kolla in de bästa snabbkamerorna

Bland alla dess jämförande guider inbjuder Clubic dig att konsultera den som är dedikerad till de bästa direktkamerorna. Polaroid, Instax och andra: du hittar många modeller som testats på webbplatsen för att hjälpa dig att göra ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button