Föreslagna svar, Meeting Insights och mer, funktioner i Outlook på webben

Byggd för snabbt arbete Outlook på webben(Outlook on the Web) erbjuder ett antal kraftfulla funktioner. För att nu göra tjänsten mer attraktiv, Microsoft lägger till det intelligent teknik(Intelligent teknik). Företaget tror att de nya funktionerna kommer att hjälpa användarna Syn spara tid. Man kan förvänta sig att de snart får nya möjligheter.

Om du är kund eller administratör Kontor 365 du kan se inlägget Centrum(Meddelandecenter) meddelanden med instruktioner om hur du kommer igång med ny teknik. När de är aktiverade kommer du att kunna använda dessa funktioner i e-post och Kalender(Kalender) . Låt oss ta en titt på vad den nya har att erbjuda. Syn i Internet .(Webb)

Intelligenta teknologier(Intelligent Technology) kommer till Outlook in Internet(Webb)

Den största fördelen med att prenumerera på Kontor 365 är att du får uppdateringar och funktioner för nya produkter när de släpps. Du behöver inte köpa dyra uppgraderingar med några års mellanrum.

1]Möten med idéer

Idéer leder ofta till unika handlingsbara idéer som vi kan använda för att få bättre resultat. Möte Analytics i Syn i Internet(Webb) utvecklades för detta ändamål. Den här funktionen visar innehåll relaterat till mötet, såsom meddelanden och filer i din brevlåda, filer på ditt konto OneDrive för företag(Företag) när du visar en möteshändelse i din kalender.

2]Föreslagna svar

Förutsatt att det finns situationer där du behöver svara omedelbart, Syn erbjuder funktionen “Föreslagna svar”. Det här tillåter Syn i Internet(Webb) erbjuder tre svar som kan användas för snabb och snabb respons.

Om någon av svarsmallarna passar dig kan du välja den och skicka(Skicka) . Om inte(Av), du kan stänga av den. Här är proceduren för detta.

Välj Alternativ > Visa alla Outlook-alternativ(Visa alla Outlook-inställningar).

Välj Mail > Ny och svara.

Scrolla ner för att hitta ” Föreslagna svar(föreslagna svar)” och avmarkera ” Visa förslag på svar(Visa föreslagna svar).”

Kontor 365

Välj sedan alternativet Spara.

3]Föreslagna platser

En praktisk funktion låter dig välja en mötesplats genom att tillhandahålla detaljerad platsinformation som adress, öppettider och kontaktinformation.

4]Smarta tidsförslag

När du har valt en mötesplats kan du låta dina deltagare rösta på den bästa tiden att träffas genom att använda “För att hitta tid”(Hitta tid) . Liknande Syn kommer att försöka föreslå dagar och tider då deltagarna kan träffas fritt.

Se denna Office-sida (denna Office-sida) för mer information.

Designad för att vara snabb Outlook på webben erbjuder några kraftfulla funktioner. Nu, för att göra tjänsten mer tilltalande, lägger Microsoft till Intelligent teknik till det. Företaget tror att de nya funktionerna kommer att hjälpa Outlook-användare att spara tid. Man kan förvänta sig att få sina praktiska nya funktioner snart.

Om du är en Office 365-kund eller administratör kan du kontrollera meddelandecentrets inlägg med instruktioner för att komma igång med den nya tekniken. När det är aktiverat kan du använda funktionerna i e-post och kalender. Låt oss utforska vad nya Outlook på webben har att erbjuda.

Intelligent teknik kommer till Outlook på webben

Den största fördelen med att vara en Office 365-prenumerant är att du får nya produktuppdateringar och funktioner när och när de rullas ut. Du behöver inte gå på dyra uppdateringar med några års mellanrum.

1]Mötesinsikter

Intelligent teknik kommer till Outlook på webben

Insikter leder ofta till unika, handlingskraftiga idéer som vi kan använda för att få bättre resultat. Meeting Insights i Outlook på webben har utformats med detta syfte. Funktionen visar innehåll som är relevant för mötet såsom meddelanden och filer i din brevlåda, filer i ditt OneDrive för företag-konto när du visar en möteshändelse i din kalender.

2]Föreslagna svar

Förutsatt att det finns situationer där du behöver svara på ett ögonblick, har Outlook kommit upp med “Föreslagna svar”. Det låter Outlook på webben föreslå tre svar som du kan använda för att svara snabbt och med kort varsel.

Om något av mallsvaren fungerar för dig kan du välja det och skicka. Om inte kan du stänga av den. Här är proceduren för det.

välj inställningar > Visa alla Outlook-inställningar.

Välj Mail > Skriv och svara.

Rulla ned för att hitta ‘Föreslagna svar‘ och avmarkera kryssrutan för ‘Visa förslag på svar‘.

Kontor 365

Välj sedan alternativet Spara.

3]Föreslagna platser

Den praktiska funktionen låter dig välja en plats för mötet genom att ge information om dess platser som adress, öppettider och kontaktinformation.

4]Smarta tidsförslag

Efter att ha valt en plats för ditt möte kan du låta dina deltagare rösta om den bästa tiden som passar mötet via Hitta tid. På samma sätt kommer Outlook att försöka föreslå dagar och tider när deltagare kan vara fria att träffas.

För mer information, se denna Office-sida.

Relaterade Artiklar

Back to top button