Fördjupa dig ännu mer i racing med Thrustmaster-ratten tack vare French Days

Unna dig själv bättre sensationer i racingspel samtidigt som du sparar pengar med detta erbjudande från Cdiscount som en del av French Days.

thusstmaster ratt

Återförsäljaren sänker effektivt priset på Thrustmaster T300RS GT Edition-ratten tack vare flera kampanjkoder.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Thrustmaster T300RS GT Edition i korthet:

  • Ett komplett paket för att förbättra dina racingspelssessioner
  • Mycket konfigurerbar
  • Kompatibel med PC- och PlayStation-konsoler

Hitta den här proffsiga Thrustmaster-ratten för 324,99 € tack vare kampanjkoden 25DES299 eller för 314,99 € för Cdiscount À Volonté-medlemmar tack vare kampanjkoden 35DES299 istället för 504,21 €.

Hitta Thrustmaster T300RS GT Edition för 324,99 €

Thrustmaster T300RS GT Edition till ett knockdown-pris på Cdiscount för de franska dagarna

Det här erbjudandet på Thrustmaster T300RS GT Edition-racinghjulet erbjuds därför av Cdiscount, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 90 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En tävlingsratt för bättre körupplevelser

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av ett racerhjul från Thrustmaster, ett välkänt märke på området, modell T300RS GT Edition.

Som namnet antyder riktar den sig främst till fans av den berömda Gran Turismo-serien, men inte bara. Den kommer att erbjuda en särskilt uppslukande upplevelse i spelet tack vare realistisk 1080° force feedback och en industriell borstlös motor, som syftar till att återskapa riktiga körupplevelser så realistiskt som möjligt.

Förutom ratten, som också är utrustad med alla kontroller från en konventionell joystick, erbjuder T300RS GT Edition också en separat uppsättning av tre mycket känsliga och justerbara pedaler, som inkluderar gas-, kopplings- och bromsreglagen. Du kan alltså placera ratten och pedalerna som du vill för en idealisk körställning.

Allt är inslaget i ett svart fodral med en sportig och elegant design, med en läderratt för att erbjuda ännu större komfort. GT Edition förpliktar, den är inte bara kompatibel med PC, utan även PS3, PS4 och naturligtvis PS5.

flygande

Hitta Thrustmaster T300RS GT Edition för 324,99 €

Hitta ratten som följer med dig i din shopping tack vare vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta exceptionella erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC- och konsolrattarna 2022, för att se vad denna Thrustmaster-produkt är värd jämfört med andra team.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button