Förbeställ den helt nya REDMAGIC 7S Pro och få en otrolig rabatt!

Vill du ha en riktig spelsmartphone för att spela dina favoritspel, även de mest krävande, utan att kompromissa med kvaliteten på grafiken eller antalet FPS?

Redmagic 7S Pro © © Nubia

Nubia REDMAGIC 7S Pro kommer att tillfredsställa dig med sin oslagbara prestanda, sin AMOLED-panel och sina hyperreaktiva pekutlösare, eller till och med sin äkta helskärmsskärm. Och goda nyheter, förbeställningar öppnar snart: från 2 till 8 augusti 2022, med din Early Birds-kupong, du spenderar 1 euro och får 30 euro rabatt på din REDMAGIC 7S Pro.

REDMAGIC 7S Pro är oslagbar för mobilvideospelsentusiaster och har Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processorn, som driver prestandareglagen ännu längre: en prestandavinst på 10 % på Adreno 730 GPU, energieffektivitet upp 30 % och prestanda upp 20 % på uppgifter som involverar AI. Kort sagt, du är inte redo att stöta på nedgångar i dina favorittitlar!

Förbeställ REDMAGIC 7S Pro från 749 €

REDMAGIC 7S Pro, i korthet

Med sina generösa former, sina markerade geometriska mönster, sina ventilationsgaller, sina taktila triggers och sina RGB-ljus lämnar Nubia REDMAGIC 7S Pro inget utrymme för tvivel: det är en smartphone för spelare som vill spela i ultrakvalitet med 120 FPS!

Perfekt för spelare som vill ha en avancerad modell dedikerad till mobilt videospel, REDMAGIC 7S Pro är prisvärd jämfört med sina direkta konkurrenter. Och detta utan att kompromissa med prestanda.

På menyn: det nya superkraftiga Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-chippet, en äkta helskärmsskärm, utan den fula punchen som tar upp plats, och ett otroligt effektivt kylsystem för timmar, och timmar och timmar av spel. !

Och naturligtvis, ett imponerande 5 000 mAh batteri som laddas helt på mindre än en timme för att koppla ihop spelsessioner! Kort sagt, REDMAGIC 7S Pro är en prisvärd smartphone (i sitt sortiment), anpassad för spel, för de mest krävande spelarna.

läsmagi

Spelsmarttelefonen beväpnad för seger

REDMAGIC 7S Pro är utrustad med den nya superstjärnan av avancerade SoC:er, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-chipet som exploderade våra Benchmark-applikationer på ett bra sätt under vårt test av denna modell, föreslagit av den kinesiska tillverkaren Nubia.

Mycket hög prestanda och extrem flytbarhet garanteras av 12 eller 18 GB RAM – beroende på vilken modell som är vald från de tre tillgängliga (Obsidian, Mercury, Supernova) – oavsett om det gäller dagliga uppgifter eller i de mest krävande mobilspelen.

Nubia Redmagic 7S Pro © © Christelle Perret för Clubic

Uppenbarligen, vad skulle en gaming smartphone vara utan en skärm värd namnet? Och på den här sidan har den kinesiska tillverkaren inte snålat med ansträngningarna. Faktum är att 6,8-tums AMOLED-panelen, förutom att vara särskilt ljus (800 nits), erbjuder ett skärm/kroppsförhållande på 92,7% och därför mycket tunna kanter.

Den erbjuder Full HD-upplösning, nämligen 2 400 x 1 080 pixlar, och en justerbar uppdateringsfrekvens, upp till 120 Hz. Och naturligtvis är REDMAGIC 7S Pro-skärmen extremt lyhörd, med upp till 960 Hz.

Men det är inte allt: REDMAGIC 7S Pro erbjuder en extremt uppslukande visuell upplevelse tack vare sin selfie-sensor gömd under skärmen. Därmed är kraften på den främre kameran aldrig synlig och stör inte någon av de dagliga aktiviteterna: navigering, spel, filmer och serier.

Och eftersom smarttelefonen är dedikerad till mobila videospel, förbättrar tillverkaren användarupplevelsen tack vare de två taktila, hyperreaktiva och anpassningsbara triggers, idealiskt placerade för att anpassa spelet för sina favoritspel.

Förbeställ REDMAGIC 7S Pro från 749 €

Tack vare GameSpace, REDMAGIC 7S Pro är beväpnad för seger! Det låter dig fokusera på din spelsession, med en lobby som grupperar dina installerade videospel, men även plugins för att applicera på dina titlar för att öka din inlärning av mekanik.

Och du kan träna i timmar utan att riskera att bränna fingrarna, tack vare modellens särskilt effektiva kylsystem. Uppenbarligen kräver detta lite bullrig ventilation, som ändå når 20 000 rpm!

Till sist, vem säger att smartphone säger kamera. Och REDMAGIC 7S Pro är utrustad med en fotografisk modul som vi uppskattade mycket av huvudsensorns arbete (64 megapixlar), dag och natt, i landskap eller i porträttläge. En riktig allierad för att föreviga dina vackra stunder varje dag.

Nubia Redmagic 7S Pro © © Christelle Perret för Clubic

Spara 30€ på din förbeställning

REDMAGIC 7S Pro, tillgänglig i tre utföranden, kommer att marknadsföras från den 9 augusti 2022. Men tillverkaren erbjuder dig att spara 30 euro med ett Early Birds-erbjudande. Således, genom att reservera – för en symbolisk euro – din smartphone mellan 2 och 8 augusti kan du köpa REDMAGIC 7S Pro 30€ billigare. Återvänd sedan till REDMAGIC-webbplatsen den 9 augusti för att hämta din nya smartphone från €749 (minus €30).

När det gäller designen kommer REDMAGIC 7S Pro att finnas tillgänglig i två konfigurationer. Den första, med 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Den här versionen kommer att ha Obsidian-färgen och kommer att säljas för €749 (tack vare €30-kupongen). Den andra, med dess Supernova- eller Mercury-design kommer att erbjuda 18 GB RAM och 512 GB lagringsutrymme och kommer att kosta 919 € (återigen tack vare kupongen på 30 €).

Förbeställ REDMAGIC 7S Pro från 749 €

Relaterade Artiklar

Back to top button