Förbered dig för streaming med denna kampanj på Blue Yeti-mikrofonen

Oavsett om det gäller spel, streaming, video eller videoinspelning: Blue Yeti USB-mikrofonen är en viktig del av utrustningen, som också finns till försäljning här på Amazon.

Blue Yeti © Blue

Yeti Blue är en mikrofon som ansluts till USB och möjliggör en tydlig och kvalitetsinspelning av din röst. Användningen är extremt enkel och den har många anpassningsmöjligheter.

Yeti Blue i ett nötskal:

  • Har tre elektrostatiska kapslar
  • Du har valet av riktning
  • Plug-and-play-teknik

På tillverkarens webbplats säljs Yeti Blue till ett pris av 139,99 €. För den vita modellen hos Amazon kan du hitta den för endast 88 €, ett mycket mer attraktivt pris.

Hitta Yeti Blue för 88 € på Amazon

Ett utmärkt pris för en blå referensmikrofon

Blue Yeti är en nästan oumbärlig mikrofon för alla som vill komma igång på ett professionellt sätt inom djupet av ljud eller video. Visserligen är det en början, men en början på kvalitet. Speciellt när vi ser att det endast kostar 88 € istället för 139,99 €.

Det är en knappt fungerande mikro-USB ansluten till din maskin, oavsett om det är en Windows- eller Mac-dator. Du måste sedan ladda ner lite mjukvara för att förfina dess användning och du kan sedan börja streama eller spela in röster och instrument tack vare den.

De tekniska egenskaperna hos Blue Yeti

Blue Yeti är därför en USB-mikrofon utrustad med tre elektrostatiska kapslar som möjliggör inspelning under de bästa förhållanden. Genom att ladda ner den medföljande programvaran kommer du att kunna justera dess riktning enligt vad du vill. Det finns valet mellan cardioid, dubbelriktad, rundstrålande och stereo.

Den erbjuder en samplingsfrekvens på 48 kHz för en upplösning på 16 bitar. Frekvenssvaret är 20 Hz – 20 kHz för en maximal ljudtrycksnivå på 120 dB.

När det gäller hörlursförstärkaren är dess impedans 16 ohm för en uteffekt på 130 mW RMS, ett frekvenssvar på 15 Hz – 22 kHz och ett signal-brusförhållande på 100dB.

Glöm inte att ladda ner Blue Vo!ce för att dra nytta av mikrofonens alla anpassningsmöjligheter och därmed få den rendering du vill ha. Så oavsett din aktivitet kommer du alltid att ha en röst på toppen.

Blå Yeti USB © Blå

Hitta Yeti Blue för 88 € på Amazon

Föredrar du att använda ett spelheadset?

Om du letar efter mer spelorienterad utrustning kan du konsultera Clubics jämförande guide tillägnad de bästa spelheadseten. Där hittar du de redaktionella testerna som rör dessa enheter, ofta utrustade med mikrofon och kommer att kunna göra ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button