Förbered dig för årets slutfirande med Lydia

Sammanfattning
 • Lydia, din trygga utgiftskamrat
 • Lydia eller julklappshandläggaren
 • Ska du på vinterresa? Lydia följer med dig!
 • Fira det nya året genom att hålla dig organiserad
 • När betalning blir en chans att få ersättning

Hem Lydia © © Lydia

Att hantera dina pengar väl är viktigt, särskilt när semestern närmar sig slutet av året. Med en mobilapplikation i fickan kan du förenkla ditt liv avsevärt. Men du måste fortfarande hitta rätt verktyg. Få inte panik: Lydia är här! Denna plattform för finansiella tjänster skapades 2013 och underlättar dina inköp och hjälper dig att göra värdefulla besparingar.

Vill du ta emot betalningar, göra inköp, skapa en kattunge eller helt enkelt lägga lite pengar åt sidan? Lydias mobilapplikation ställer sitt ekonomiska kunnande till ditt förfogande. Ett verkligt alternativ till traditionella banker, det är helt enkelt nödvändigt på en daglig basis! Låt oss se hur Lydia kan göra din julshopping enklare, följa med dig på dina vinterresor och till och med hjälpa dig att förbereda dig inför det nya året.

Ladda ner Lydia-appen gratis

Lydia, din trygga utgiftskamrat

2013 lanserade Cyril Chiche och Antoine Porte appen Lydia. Detta namn syftar på kungariket Lydia, där de första mynten präglades. De var då sammansatta av en legering av guld och silver, hämtade från floden Pactolus. Allt gjordes under beskydd av en legendarisk kung: Croesus. Ett utmärkt riktmärke för innovativ betalningsteknik.

Från dess skapelse var Lydias mål enkelt: att göra livet lättare för användarna. Hur ? Genom att låta dem göra alla typer av betalningar med sin mobil, snabbt och säkert. Och det fungerar: på åtta år har 5 miljoner användare, som finns över hela världen, antagit applikationen! Efter att ha blivit en referens för betalning mellan människor, samlar Lydia utmärkelser: 2020 gick den med i den franska Tech 120-rankningen och året därpå, Next40-rankingen.

Baserat i Frankrike, Spanien och Portugal fortsätter Lydias team sin utveckling i hela Europa. Verktyget förbättras ständigt. Lätt att använda, Lydia har ett tydligt och anpassningsbart gränssnitt, anpassat efter allas behov. Snabbt och säkert, det hjälper dig att hantera din dagliga budget. Observera också att gratisformeln inte tillåter uttag av pengar och att avgifterna är 1,5 % vid överskridande.

Lydia eller julklappshandläggaren

När semesterperioden närmar sig är det inte ovanligt att listan över utgifter växer. Lyckligtvis finns det Lydia Bleu: det är det perfekta byteskontot för att göra dina julshoppingar. Användare av detta erbjudande kan spendera upp till 5 000 euro per månad, utan transaktionsgräns. Dessutom tillåter denna formel 3 uttag på max 250 euro per månad. Något att skämma bort dina nära och kära!

Gillar du att shoppa online? Lydia Bleu låter dig använda upp till 20 internetkort per månad i den butik du väljer. Betalningar är helt säkra: du kan därför navigera med fullständig sinnesfrid och koncentrera dig på ditt sökande efter presenter.

lydia blå

Upptäck Lydia Bleu-prenumerationen

Dessutom erbjuds du med Lydia Bleu ett visakort. Det lilla extra? Den är anpassningsbar. Kreditkortet har blivit väsentligt i vardagen. Men varför inte ge det en touch av originalitet? Lydia låter dig sätta detta objekt i din bild och göra det unikt.

Lydia Bleu ger dig också en sparlösning som ersätts med 0,6 % och låter dig betala för köp utomlands utan kostnad. Detta erbjudande är tillgängligt för 4,90 euro per månad eller 49 euro per år. För närvarande erbjuds två månaders användning.

Är du under 25? Observera att för tillfället kostar Lydia Bleu-prenumerationen endast 1 euro per månad.

Ska du på vinterresa? Lydia följer med dig!

Vill du gå längre i din användning av Lydia och dra nytta av exklusiva fördelar? Välj bara Lydia Noir-formeln, till priset av 7,90 euro per månad, eller 79 euro per år. Detta erbjudande är perfekt för alla som vill spendera mer fritt. Det är faktiskt möjligt att tjäna upp till 50 000 euro i utgifter per månad.

Planerar du en vinterresa? Lydia Noir förser dig med en serie heltäckande försäkringar som drivs av AXA (taken kan ses på Lydias webbplats):

 • Reseförsäkring, som i synnerhet täcker avbokningar, avbrott, förseningar eller olyckor;

 • Försäkring för vintersport, som täcker dig vid olycka eller stopp i hissarna. Det inkluderar särskilt sökkostnader, räddning i pist, återbetalning av liftkort eller lektioner och uthyrning av utrustning;

 • Sjukvård utomlands och hemlandsförsäkring.

lydia svart

Upptäck Lydia Noir-prenumerationen

Lydia Noir erbjuder också sina abonnenter en conciergetjänst via SMS. Detta är personlig assistans som drivs av företaget Clac des Doigts. Hur det fungerar ? Genom att kontakta en concierge via SMS kan du:

 • Hitta en hemtjänst (barnvakt, hantverkare etc.);

 • Få en leverans hemma (paket, föremål, mediciner etc.);

 • Organisera en resa eller ett evenemang (födelsedag, EVJF, etc.);

 • Hitta information och många andra förfrågningar.

Om verksamheten innebär avgifter skickas en begäran om betalning till abonnentens Lydiakonto. En väldesignad tjänst för att njuta av din vintersemester med fullständig sinnesro!

Men Lydia Noir innehåller också många andra fördelar. Till exempel erbjuds ett anpassningsbart visa-kort för alla abonnemang. Detta erbjudande låter dig också dra nytta av besparingar som betalas med 0,6 % och 0,5 % ränta för föreningar. Dina onlineköp är också skyddade: du kan använda upp till 20 internetkort per månad.

Precis som för Lydia Bleu erbjuds för närvarande två månaders användning.

Fira det nya året genom att hålla dig organiserad

Behöver du samla in till det nya året? Gå igenom Lydias Cagnotte-verktyg: ställ in från början av applikationen, denna historiska, provisionsfria tjänst låter dig organisera en samling med några få klick.

Skapa bara en kattunge i din applikation och dela den med alla deltagare. De kan då bidra via sin mobiltelefon eller dator.

Katten uppdateras i realtid: du meddelas om varje bidrag och vet alltid hur mycket den har. Och om du inte vill vara ensam om att administrera det kan du alltid delegera rättigheterna. Är kattungen klar? Pengar kan användas:

 • Direkt i butik med kontaktlös teknik;

 • På webben, genom att skapa en internetkarta;

 • Genom att generera ett presentkort;

 • Via en överföring till ett bankkonto.

Det är väldigt enkelt, du kommer inte att klara dig utan den här funktionen.

Lydia 2 © © Lydia

När betalning blir en chans att bli återbetald

Vad händer om dina betalningar kunde återbetalas? Lydia har satt upp ett litet spel som du borde njuta av: roulette! Principen ? Var tusende betalning, alla användare tillsammans och utan deltagandebegränsningar, ersätter Lydia en transaktion.

Villkoren är enkla: allt du behöver göra är att äga ett Lydia-kort och göra betalningar med det. Observera att uttag från bankomater och pengaöverföringar med kreditkort inte beaktas. Varje timme belönas mer än en användare. Och med betalda prenumerationer är vinsterna avsevärda:

 • För Lydia Noir-prenumeranter fördubblas det återbetalda beloppet inom gränsen 200 euro (till exempel 200 euro återbetalas för 100 euro som spenderats);

 • För Lydia Bleu-prenumeranter återbetalas summan inom gränsen 100 euro;

 • För andra användare återbetalas summan till hälften, upp till en gräns på 50 euro.

Så många goda skäl att använda Lydia dagligen och i synnerhet för köp i slutet av året!

Hantera dina pengar annorlunda med Lydia

Relaterade Artiklar

Back to top button