Förbättra WiFi i hela huset med Xiaomi Mi Wifi Extender Pro

1

WiFi i hela huset och på alla våningar är nu möjligt tack vare Xiaomi Mi Wifi Extender Pro, som erbjuds till ett oslagbart pris på endast €9,99.

Xiaomi Mi Wifi Extender Pro med två ord:

  • Oslagbart värde för pengarna
  • WiFi i hela huset
  • Enkel installation med mobilappen

Se Xiaomi Mi Wifi Extender Pro-erbjudandet för 9,99 €

En viktig enhet till ett mycket lågt pris hos Electro Dépôt

WiFi-repeaters är mycket användbara produkter på daglig basis för att förbättra täckningen av ditt trådlösa nätverk i ditt hem. Men väldigt ofta är dessa enheter ganska dyra och många konsumenter är ovilliga att lägga flera tiotals eller till och med hundratals euro i detta tillbehör.

För alla dessa, men också för andra, erbjuder Electro Dépôt Xiaomi Mi Wifi Extender Pro till ett otroligt pris, strax under 10 euro. Så du kan njuta av det bästa av din internetanslutning och utmärkta hastigheter i alla rum i huset utan att spendera för mycket.

Xiaomi Mi Wifi Extender Pro: kraftfull WiFi i hela huset

Xiaomi Mi Wifi Extender Pro är en mycket användbar enhet att installera i ditt hem. Ansluten till din internetbox via WiFi gör det att du kan täcka platser som i allmänhet är otillgängliga för internetboxen eftersom de ligger för långt ifrån den.

För att installera den idealiskt i ditt hem behöver du bara ladda ner den tillhörande mobilapplikationen och du är klar. Programvaran skapar kopplingen mellan din box och tillbehöret men visar dig också den bästa platsen, beroende på konfigurationen av ditt hus, för att installera den och njuta av det bästa flödet i sovrummen eller de mest avlägsna rummen.

Med dessa 2×2-antenner låter den dig nå en maximal teoretisk hastighet på 300 Mbps, vilket är mer än tillräckligt för att titta på strömmande videor, även i 4K, ladda ner mjukvara eller spela online även på bra avstånd från din internetbox.

Det är möjligt att ansluta upp till 16 enheter totalt på Xiaomi Mi Wifi Extender Pro. Alla smartphones och surfplattor i huset, såväl som anslutna objekt kan ansluta sig till nätverket och när du flyttar kommer din smartphone att välja den bästa accesspunkten på ett transparent sätt för att garantera dig bästa möjliga hastighet.

Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro

Se Xiaomi Mi Wifi Extender Pro-erbjudandet för 9,99 €

WiFi-repeatern du behöver finns i vår jämförelse

Om du inte vet vilket tillbehör du ska välja enligt dina behov och din budget, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa WiFi-repeatern 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button