Förbättra ljudet på din TV med denna Samsung soundbar på rea

Det finns inget bättre än en soundbar under en TV för att få bättre ljudkvalitet, som det som erbjuds av Samsung HW-S61A för närvarande under 200€ märket på Boulanger.

Samsung HW-S61A © Samsung

Samsung WH-S61A är en grå och sober soundbar att sätta på ett tv-ställ under skärmen för att njuta av ett hisnande ljudsystem.

Samsung HW-S61A i ett nötskal:

  • 7 högtalare
  • AirPlay 2-kompatibel
  • Integrerad subwoofer

Samsung HW-S61A soundbar är just nu för endast €199 på Boulanger.

Hitta Samsung HW-S61A för 199€ på Cdiscount

En soundbar optimerad på alla nivåer

Samsung HW-S61A soundbar kostar för närvarande endast €199 på Boulanger. En gudagåva för denna produkt som inte bara är lite billigare än vanligt, utan som framför allt finns till försäljning, eftersom den blir allt mer sällsynt.

Med denna produkt som mäter 764 x 68 x 125 mm och väger 3 kg, kommer du att kunna ansluta din TV via kabel eller Bluetooth för att njuta av utmärkt ljudkvalitet tack vare dess 7 högtalare och integrerade subwoofer.

Bra ljud gjort i Samsung för din TV

Samsung HW-S61A soundbar ansluts till din TV på flera sätt, beroende på dess kompatibilitet. Det finns HDMI, Bluetooth eller, den mest kraftfulla: den optiska digitala ljudutgången. Det är upp till dig att välja vad som passar dig, med vetskapen om att med Bluetooth kan det ibland bli lite latens.

Observera att den även är utrustad med WiFi och är kompatibel med Alexa, vilket gör att du kan styra den med rösten men också att casta innehållet i din smartphone på den för att få en ansluten högtalare av hög kvalitet.

Dess energiförbrukning under drift är 23W och den levererar en total effekt på 200W. Något som ger dig frossa under dina filmer. Speciellt eftersom den inte tar plats eftersom subwoofern ingår i soundbaren.

Och om du vill kommer den med ett väggfäste så att du kan hänga upp den istället för att lägga ner den.

Samsung HW-S61A © Samsung

Hitta Samsung HW-S61A för 199 € på Boulanger

Välj rätt soundbar

Om du vill ha en soundbar med en specifik funktion eller som betonar en viss punkt: konsultera Clubic jämförande guide. Den listar alla soundbar-tester på sajten och lyfter fram en topp 3 som ändras regelbundet för att presentera de bästa modellerna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button