Förbättra din hälsa och optimera användningen av din Apple Watch och Health-appen med den här guiden från Apple

Apple Watch-aktivitet © © Unsplash

Denna omfattande guide listar alla hälsofunktioner som ingår i ansökan med samma namn såväl som i ansluten klocka från Apple.

Hälsa är ett av Apples viktigaste teman, speciellt med Apple Watch, som integrerar många system för att mäta och analysera din fysiska kondition.

Med Apple Watch tänker Apple ta hand om sina lojala kunder

Den uppkopplade klockan fungerar också tillsammans med Health-applikationen på iPhone. Om du inte har tittat på den här programvaran låter Santé dig samla all data som rör dina fysiska övningar, dina förbrända kalorier, antalet steg som tas varje dag eller din puls som analyseras när Apple Watch är på handleden .

Health fungerar även som en informationsaggregator om du har anslutna objekt som är kompatibla med applikationen. Du kan till exempel hämta utvecklingen av din vikt från din anslutna våg eller ditt blodtryck analyserat med en blodtrycksmätare kopplad till din smartphone.

Många känner inte till all data som samlas in av Health-applikationen och alla möjligheter som Apple Watch erbjuder när det gäller självmätning. Apple erbjuder i denna mening en komplett rapport (endast på engelska) på 60 sidor för att visa dig alla funktioner som är tillgängliga via dina Apple-enheter och kallas Ge människor möjlighet att leva en hälsosammare dag.

En dykning i Apples hälsoinitiativ

Det här dokumentet presenterar i menyn alla Apples hälsoinitiativ, inklusive användningen av aktivitetsringar, sömnspårning, de olika verktygen relaterade till Covid-19-pandemin eller Mindfulness-applikationen, som erbjuder program som syftar till att ta hand om ens mentala hälsa.

Rapporten är också ett sätt för Apple att lyfta fram sina olika initiativ när det gäller att övervaka användarnas hälsa, särskilt genom de program som etablerats med olika medicinska institut i USA, eller dess åtgärder för att garantera konfidentialitet för användardata. patienter på varje enhet och när de överför deras information.

Tim Cook hade tidigare under ett av sina tal förklarat att hälsoområdet i hans ögon skulle citeras som ” Apples största bidrag till mänskligheten “. Tillverkaren bör inte stå sysslolös i år med den planerade lanseringen av tre nya Apple Watches. Deras presentation bör äga rum nästa september.

Källor: 9to5Mac, Äpple

Relaterade Artiklar

Back to top button